Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok hogy végre már kora...

Várjátok hogy végre már kora este sötét legyen?

Figyelt kérdés
Kimondottan szeretem a korán sötétedést, a hideg időt. Az emberek inkább maradnak otthon, lenyugszik a csürhe, akik nyáron éjjel-nappal kint vannak.
2023. szept. 8. 18:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiányzik a sötétség, akkor el kezdem olvasgatni a gyíkos hozzászólásokat.
2023. szept. 8. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom mikor lesz kabátos idő de jövőhét tuti nem jertszombattol 26 fokok ....
2023. szept. 8. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

Én nagyon várom. Az ősz és a tél a kedvenceim, ekkor vagyok energikus. Imádom az őszi délutánoi sétákat, amikor megy le a nap, de még megsüti a lehullott leveleket, közben az az illatb(semmihez nem hasonlítható), kellemes idő, de már pulcsi és/vagy mellény kell. Beteges (lelkes?) ősz (és tél) rajongó vagyok.

Már most várom a karácsonyt is.😃

2023. szept. 8. 19:39
 14/22 anonim ***** válasza:
IGEN!
2023. szept. 8. 20:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Persze.
2023. szept. 8. 20:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Azt nem.

De azt igen, hogy ez a meleg eltakarodjon.

Nem alszom jól (zajos helyen lakom, vagy lehűl a lakás, amíg ébren vagyok, vagy meleg marad), nem tudok jókat bicajozni és kvázi életveszélyesen magas pulzussal tudok csak futni.

Azt is várom, hogy ne hajnalban legyen már világos.

2023. szept. 8. 21:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem várom, hogy munka után az egyetlen szabadtéri program az legyen, hogy kimehetek futni. Tegnap délután pl. egy parkban olvastam egy padon munka után, sokkal jobb, mint otthon olvasni a panel félszobájában. Túrázni, horgászni is szeretek, amit szintén jobb világosban, illetve sokkal komfortosabb számomra, mikor egy pulcsiból áll a menetfelszerelés (amit fel sem veszek, csak hátha kell majd alapon van nálam), mint mikor három réteg ruha meg kabát kell, hogy már csak egy kicsit fázzak, és ne nagyon.

Egyébként az égőszor nálam is kinn van egész évben az erkélyen, és valahogy számomra sokkal jobb a hangulata, mikor ki tudom élvezni, mert este tízkor még kinn hesszelek egy sörrel, mint mikor csak a szomszédoknak égetem, mert hülye lennék kinn ülni 5 fokban.

2023. szept. 9. 16:24
 18/22 anonim ***** válasza:

17

Ilyenkor viszont futni nem lehet...

2023. szept. 9. 16:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Nálunk pont a sötétben éled a csürhe. Hordákba verődve járkálnak. Nem jó a közvilágítás sok helyen.

Csodálatos érzés ilyenkor a sötétben haza gyalogolni.

2023. szept. 10. 13:09
 20/22 anonim ***** válasza:

18

Mondjuk attól függ szerintem, hol laksz, nálam van a közelben kivilágított futópálya, ha nappal már nem volt kedvem, mert melegem volt, akkor mentem késő este, vagy korán reggel, mikor húsz fokok voltak. Télen is mindig sötétben futok, mert a világos órákat munkában töltöm, viszont olyankor 0 fokban...

2023. szept. 10. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!