Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyit költesz a boltban?

Mennyit költesz a boltban?

Figyelt kérdés
Mennyit költesz a boltban naponta és mennyien élnek a háztartásodban?
2023. szept. 7. 17:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

8-as,10-es: DE, lehet.

Pár dolog van, hetente csak egyszer van húsétel, és havonta kb tíz tojás fogy, másrészt semmiféle készételt nem eszünk, mindent friss, nyers alapanyagokból otthon fözök, soha nem iszunk üdítöket meg alkoholt, nem veszünk rágcsákat, nem rendelgetünk és nem járunk étterembe.

Emellett semmi élelmiszert nem dobunk ki, mindent felhasználunk.

Természetesen úgy nem megy, ha minden nap hússal és tojással akar valaki jóllakni, készételeket megmelegít fözés címén, üdítöket meg sört iszik folyamatosan, csipszet rágcsál, rendelget meg étteremben eszik.

Szóval vegyél vissza, nem sok olyan család van, ahol havi 250-300 ezer Ft-ot el tudnak költeni csak kajára!

2023. szept. 8. 14:37
 12/22 anonim ***** válasza:
48%

Képzeld mi sem eszünk naponta húst és nem rendeli k egyáltalán semmilyen kész ételt.

Nem iszunk semmilyen alkoholt, néha egy üdítő, amit megveszünk, az maximum 1500-2000 Ft. Semmi chips, mert rohadt drágák.

Ha ilyen jól spóroltok itt, akkor bizony ki lehet számolni egy átlagot, hogy mégsem annyira szar az élet Magyarországon, akkor mire ez a nagy sírás sokatok részéről, hogy fú, de szarul élünk mi magyarok? 🤔

Ha ilyen olcsó az élet mindenkinél,mint akár nálatok is akkor jól él a magyar, csak imád sírni.

2023. szept. 8. 14:44
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

Én nem lennék rá büszke, hogy 70 ezret költők 4 fős családra. Akkor az 564 forint 2 napra... Mit esztek annyiból, zsíros kenyeret, füvet? Én is főzök, akciókat keresek, kuponozok és mégis több pénz megy el.

De mondjuk nem szoktam beteg lenni, ti viszont lehet, hogy pár év múlva ennek az összegnek a sokszorosát fogjátok orvosra költeni a hiánybetegségek miatt.

2023. szept. 9. 11:24
 14/22 anonim ***** válasza:
*1 napra
2023. szept. 9. 11:24
 15/22 anonim ***** válasza:

13-as: ugyan kezd elegen lenni a sok hülyeségböl, de egyrészt zsiros kenyeret nem eszünk, legfeljebb szököévben egyszer, nem is igazán sezreti senki. Füvet nem eszünk, ellenben normális zöldségeket igen.

Ami meg az egészséget illeti, eddig életemben kétszer voltam kórházban - szülni -, orvosnál - a terhesgondozáson kívül - évente egyszer ellenöriztetem az állapotomat, ami eddig minden alkalomal tökétesen rendben volt, gyógyszert semmit nem szedek - még fájdalomcsillapítót sem.

Szóval nincs semmiféle hiánybetegségünk, semmiféle egyéb bajunk sem, még csak reményed sem lehet arra, hogy igazad legyen a hülyeségeddel.

2023. szept. 9. 14:37
 16/22 anonim ***** válasza:
6-an vagyunk és simán kinövünk 70-80.000 forintból havonta.
2023. szept. 10. 14:11
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Sziasztok.

Mi négy tagú család vagyunk és 70.000 forint elég az élelmiszerre.

2023. szept. 10. 21:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Akik, ki jönnek 70-80.000-ből azok miket esznek?
2023. szept. 10. 22:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Te mennyit költesz átlagosan havonta élelmiszerre?

2023. szept. 11. 04:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Érdekes válaszok születtek itt.

Mi 3-an vagyunk és az összes élelmiszerre 40-maximum 50.000 forintot költünk havonta.

De nagyon ritka az 50.000.

Volt, amikor 35.000-ből kijöttünk.

Előttem már kérdezték, de neked kérdező, mennyi a havi kiadásod élelmiszerre?

2023. szept. 12. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!