Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mesélj a napodról. Milyen volt?

Mesélj a napodról. Milyen volt?

Figyelt kérdés

2023. szept. 7. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Furán indul, jól telt, majd kis para is jött. Elterveztem, hogy mit fogok tenni munka után, erre túlórázni kellett:). Hazaértem végre 19h. előtt és paff vagyok.

Ember tervez, Isten végez...

2023. szept. 7. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
De van egy húszéves srác rényleg na abban aztán van tűz rendesen. Első nap már elakart vinni azonnal és mindig áll neki ha beszélünk, nagyon kivan, nagyon akar mindig. Ő meg totálisan ki van kszülve nálam is bőven jobban.De ő meg húszéves suttyó és c.gó is és másea gondolni se tud, azonnal vinne vmi bokorba is, mondjuk nem is kéne gondolnia másra se, mert vele en meg semmiben nem agyalok, de ott meg megy az hogy en nedvesen beszelkek vele, ő meg nagyon akarna, dehát az egész ugy ahogy van tré lenne.a legalja szint. Ennél azerintem nem lenne lejjebb ha ilyennel lennék meg így bokorba gyors🤣
2023. szept. 7. 20:25
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Na ez se nő csak egy unatkozó szőrös karbantartó fószer. Lehet hogy a MÁV-nál izzad valamelyik tré V43-on és veri a brét.
2023. szept. 7. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Az exeim mondjuk mondják is hogy belolem nincs mégegy ilyen nö🤣

Meg elfelejteni sem.lehet engem🤣

Nem unatkozo karbantarto fószer vagyok. Azok a neten vannak. A langyik.

2023. szept. 7. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!