Hogy verjem ki ezt a lányt(igazából már 18 feletti) a fejemből úgy hogy minden nap látom?
Van egy lány aki teljesen az esetem, számomra nagyon tökéletes mindene, szó szerint, arcra is alakra is minden. Erre már felfigyeltem mert amint elkezdtem érni már vonzó volt számomra (szóval kb. 5 éve). Aztán középsuliba egy évfolyamba kerültünk és utána tavaly óta egy osztályba. (de már azelőtt is láttam párszor és akkor is mindig előre engedtem a buszon stb.)
Na szóval a lényeg hogy amúgy is mindig őt néztem suliba a kezdetek óta, sőt egy busszal is utazunk mert egy várossal lakik arrébb mint én. De mindig ilyen zárkózott lánynak tűnt, akinek a füle bevolt dugva és telefonozott stb. Szóval nem mentem oda hozzá, meg amúgy is gimi elején azt sem tudtam hogy kell valakit megszólítani. Aztán 11-től egy osztályba kerültünk, na ott nálam vége volt... Még szebb lett a lány és még többet láttam és még "közelebb" voltam hozzá. Na de sajnos ilyenkor már volt barátja... De aztán mivel osztálytársak lettünk így elkezdtünk pár szót beszélni, messenger házik stb, kicsit jobban megismertem és még szimpatikusabb volt. Amikor rám nevetett, esetleg ő kezdeményezett beszélgetést mindig egész nap örültem neki xD Direkt mindig ezeket a helyzeteket kerestem. Aztán megint nyáriszünet (akkor csak párszor láttam de még mindig nagyon odavoltam érte xd) Aztán most megint suli és megint szenvedek... A lánnyal megint beszélgetek, megint minden olyan mint tavaly és megint nagyon rosszul érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!