Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy találjam meg a lányt?

Hogy találjam meg a lányt?

Figyelt kérdés

Egy kis városban élek, buszvégen szoktam állni és várom a buszt és akkor megérkezik egy nagyobb városból a busz és arról szokott leszállni, sőt néha együtt is utazunk pár megállót mert felszáll arra a buszra amelyikre én és leszáll egy kisebb településen.

Ez nem mindennapos, ritkán látom.

Megszólítani nem akarom mert nem, de esetleg valami közösségi médián meg szeretném találni.

2023. ápr. 17. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekutakodj senki után. Ha a lány érdekel, akkor egyenesen menj oda hozzá. Értelmes ember egy kutakodót azonnal leppattint. Még fiatalkorában is.
2023. ápr. 17. 21:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Nagyon el vagy tévedve barátom.

Nem tudom hány éves vagy de a fiataloknál így szokás. Megkeressük mondjuk instán (tök mindegy) és ráírunk.

2023. ápr. 17. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem mered személyesen megszólítani... rá akarsz írni, hogy... hogy elhív egy személyes randira? :D :D De azért az 1-es van eltévedve, jójó :D
2023. ápr. 17. 21:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Szerinted melyik a jobb? Mikor megbeszéltek egy randit és mindketten benne vagytok és rákészültök és olyan helyre mentek ahova akartok és úgy amikor akartok, vaaaaaaaaaaaaaaaagy leszáll a buszról és meg megállítom és leszólítom mikor épp siet valahova, én meg olyan vagyok mint egy félhalott 8 tanóra után.:)

Szerintem nem valami jó ötlet.

2023. ápr. 17. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Te, én mondok jobbat. :) Megszólítod a buszon, bemutatkozol, megmondod, hogy szívesen megismerkednél vele... megadod a számodat, elérhetőségedet. Utána elkéred az övét azzal, hogy szeretnél velem majd találkozni? Oké, akkor keressük egymást.... Ilyen is van ám :P ;)

De ha csak úgy ráírsz, mert megtaláltad neten, és úgy kérdezed meg, hogy találkozik-e veled, akkor te a egy idegen vagy, akivel gáz találkozni, nemhogy még rá is készüljön :D

Megmondjam, milyen egyenes, élő randikérés helyett kutakodni és úgy ráírni? TÖKETLENSÉG. Azt meg nem szeretik a lányok.... Kivéve, akinek jó a töketlen is.

2023. ápr. 17. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom mennyire vagy fiatal, lehet hogy ez már egy generációs szakadék egy most húszéves és egy tízéves között (bár ezek szerint már egyedül buszoztok), de nekem inkább szimpatikus lenne ha megszólítana a srác a buszon, hogy "szia, látlak néha ezen a vonalon, én is mindig ezzel utazom és szimpatikusnak tűnsz, lenne e kedved meginni egy kávét", mint hogy rám írjon instán hogy "szia addig nyomoztam amíg ki nem derítettem rólad egy csomó személyes dolgot a hátad mögött, eljössz kávézni?"
2023. ápr. 17. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
2 Ketteske, nem vagyok a barátod:)
2023. ápr. 17. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Személyesen sokkal jobb. Sokkal Jobban értékelnek, hogy van aki odamegy hozzá személyesen.

Max akkor lenne jó a bejelölés, ha mindketten félénkek vagytok, de bejöttök egymásnak.

2023. ápr. 18. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobban tetszene a lánynak az,ha élőben a buszon oda mernél menni és beszélsz vele,elkéred az elérhetőségét és te is megadod neki.Aztán felkeresed és elkezdtek beszélgetni és jöhet a randi amennyiben úgy gondoljátok.Véleményem szerint ezt a lány is jobban értékelné,mert saját magamból kiindulva nekem se tetszik ha a fiú akit nem ismerek rám ír.
2023. ápr. 18. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!