Hogy találjam meg a lányt?
Egy kis városban élek, buszvégen szoktam állni és várom a buszt és akkor megérkezik egy nagyobb városból a busz és arról szokott leszállni, sőt néha együtt is utazunk pár megállót mert felszáll arra a buszra amelyikre én és leszáll egy kisebb településen.
Ez nem mindennapos, ritkán látom.
Megszólítani nem akarom mert nem, de esetleg valami közösségi médián meg szeretném találni.
Nagyon el vagy tévedve barátom.
Nem tudom hány éves vagy de a fiataloknál így szokás. Megkeressük mondjuk instán (tök mindegy) és ráírunk.
Szerinted melyik a jobb? Mikor megbeszéltek egy randit és mindketten benne vagytok és rákészültök és olyan helyre mentek ahova akartok és úgy amikor akartok, vaaaaaaaaaaaaaaaagy leszáll a buszról és meg megállítom és leszólítom mikor épp siet valahova, én meg olyan vagyok mint egy félhalott 8 tanóra után.:)
Szerintem nem valami jó ötlet.
Te, én mondok jobbat. :) Megszólítod a buszon, bemutatkozol, megmondod, hogy szívesen megismerkednél vele... megadod a számodat, elérhetőségedet. Utána elkéred az övét azzal, hogy szeretnél velem majd találkozni? Oké, akkor keressük egymást.... Ilyen is van ám :P ;)
De ha csak úgy ráírsz, mert megtaláltad neten, és úgy kérdezed meg, hogy találkozik-e veled, akkor te a egy idegen vagy, akivel gáz találkozni, nemhogy még rá is készüljön :D
Megmondjam, milyen egyenes, élő randikérés helyett kutakodni és úgy ráírni? TÖKETLENSÉG. Azt meg nem szeretik a lányok.... Kivéve, akinek jó a töketlen is.
Személyesen sokkal jobb. Sokkal Jobban értékelnek, hogy van aki odamegy hozzá személyesen.
Max akkor lenne jó a bejelölés, ha mindketten félénkek vagytok, de bejöttök egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!