Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy hamarosan...

Elképzelhető, hogy hamarosan egy kegyetlen világ fog jönni?

Figyelt kérdés

Elvétve ha hallom hírekből, de igyekszem kizárni az életemből, viszont óhatatlanul hallasz ezt azt, amit nem kéne..

Testvér a testvér ellen fordul, a kölyök a saját anyját megöli, fordítva ugyanez az anyja a saját kölykét kinyirja...

Akkor jelentéktelen piti összegekért képesek összeverni, megölni, meggyilkolni a másikat...

Tudom régen ugyanúgy megvoltak ezek a dolgok, de mégis most úgy érzem és azt veszem észre, hogy ez egyre inkább kiütközik..

Javítsatok ki ha én látom rosszul, de nem rémlik, hogy ennyire meglettek volna hülyülve.

2023. szept. 5. 09:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

"...nemzet nemzet ellen támad és ország ország ellen; itt is, ott is földrengések lesznek és éhínség."

"Akkor halálra adja majd a testvér a testvérét, az apa a fiát; a gyermekek szüleik ellen támadnak és halálra juttatják őket."

2023. szept. 5. 11:38
 12/17 Shaddark ***** válasza:
70%

Kétezer évig folyamatosan ez volt a helyzet. Soha nem volt olyan a történelemben, hogy valaki ne háborúzzon Európában. Ha nem mi öltük magunkat halomra, akkor jöttek a "vendégmunkások", szulejmán és a többiek... Csak mióta EU van, van ennyi rengeteg éven keresztül béke. Akit meg kell állítani a vallásosak (kdnp) szerint... Mondjuk jogos, ha nem félnek az emberek, nehezebb elhülyíteni őket sokat sejtető ám semmitmondó maszlagokkal.

2023. szept. 5. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A média élvezi a pánikkeltést, plusz minél durvább dolgokat írnak vagy mondanak be, annál nagyobb lesz a nézettség, szóval elképzelhető az is, hogy valamennyire ferdítenek. Az emberek meg szeretnek megbotránkozni dolgokon és szintén felnagyítani őket. Mint előttem írták már többen is, egyáltalán nem újkeletűek ezek a dolgok, csak szinte már minden eljut hozzánk és így soknak tűnik. De valójában ezek előtt is ugyanúgy loptak, raboltak, gyilkoltak az emberek mint most. Sőt... Gondolj csak a többszáz vagy 1000 éves büntetési, kínzási módszerekre, mennyire beteg elméjű emberek találták ki azokat. A civil felnőttek, gyerekek meg ujjongva nézték őket. Illetve ha utána nézel, az 1800-1900-as évekből is rengeteg beteg, kegyetlen gyilkosság és hasonló volt.
2023. szept. 5. 12:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nehezebb helyzetben, amikor kevesebb a pénz mindig elszaporodnak ezek az esetek. Sokan kétségbe vannak esve és bármit megtesznek, hogy túléljék a szituációt.
2023. szept. 5. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nehezen élek meg. Ami azt jelenti, hogy hó végén nem tudok félretenni, néha spórolni kell alapvető dolgokon. De ettől még egyedül élek egy lakásban, nőként, amire Krisztus után 1950 óta is ritkán van példa, és őszintén szólva sokkal sötétebbnek és veszélyesebbnek éltem meg a 2017 előtti időket, számomra ott volt egy törésvonal, 2017-2020 közt nyugiban mászkálhattam még éjszaka is. 2021-ben éreztem azt, hogy megint sok a kunyeráló, meg a creepy ember.
2023. szept. 7. 02:02
 16/17 anonim ***** válasza:
A világ mindig kegyetlen volt a kérdés csak az: mikor ki az áldozat és ki az elkövető.
2023. okt. 13. 17:15
 17/17 Shaddark ***** válasza:

Az elkövető a felső 10% akik a világ erőforrásainak a 90%át uralják.

Mindig tőlük függ minden.

A szenvedők meg az "alsó" 10%.

Nem vagyok kommunista, a teljesítmény nélküli munka jutalmazása nem az elveim szerint való, de ami most van, a feudalizmus maradványa, az sem jó.

Lassan kipusztulunk, meg is tudnánk akadályozni de nem teszünk semmit, mert a felső 10% rettenetesen buta és korlátolt örökösökből áll nagyrészt, akik nem képesek átlátni a világ működését. A profitnövelés a cél, nem azért mert szükség van rá, hanem mert ez az érték mérő a hibás nevelés és az oktatás majdnem teljes hiánya miatt. Mert aki adományozott az egyetemnek pár millió dollárt, azt azért nem úgy kérdezik ki. Ha kikérdezik egyáltalán...

És igen, ha valaki elolvassa azt fogja írni hogy de a vezetés tapasztalt, nagy tudású emberekből áll. Ami igaz, de ők egyetlen mondatot kommunikálnak a tulajdonosokkal - "Ez rettenetesen nagyon jó és zseniális ötlet uram, nekünk nem jutott eszünkbe mert nem vagyunk olyan felsőbbrendűek mint ön, bocsánat érte"...

2023. okt. 17. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!