Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy hamarosan...

Elképzelhető, hogy hamarosan egy kegyetlen világ fog jönni?

Figyelt kérdés

Elvétve ha hallom hírekből, de igyekszem kizárni az életemből, viszont óhatatlanul hallasz ezt azt, amit nem kéne..

Testvér a testvér ellen fordul, a kölyök a saját anyját megöli, fordítva ugyanez az anyja a saját kölykét kinyirja...

Akkor jelentéktelen piti összegekért képesek összeverni, megölni, meggyilkolni a másikat...

Tudom régen ugyanúgy megvoltak ezek a dolgok, de mégis most úgy érzem és azt veszem észre, hogy ez egyre inkább kiütközik..

Javítsatok ki ha én látom rosszul, de nem rémlik, hogy ennyire meglettek volna hülyülve.

2023. szept. 5. 09:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
Te látod rosszul! Régen még több ilyen eset volt mint most. Csak ugye most a média jobban szereti felkapni az ilyen eseteket.
2023. szept. 5. 09:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A mostani talán nem elég kegyetlen?
2023. szept. 5. 09:46
 3/17 A kérdező kommentje:

2# de igen, de úgy értem ha ez így folytatódik, akkor ez idővel, csak rosszabb lesz.

Ami meg az előző választ illeti, nem állítom, hogy a média ne fújna fel dolgokat sőt, de nem emlékszem, hogy ennyire meglettek volna zavarodva.

Vagy mégis?

2023. szept. 5. 09:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen a véleményen vagyok kérdező
2023. szept. 5. 09:56
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
És akkor most mi lesz? A #4-eskével együtt lemenekültök egy bunkerbe és ott fogtok élni konzerveken? 😄
2023. szept. 5. 10:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondta senki öcskös.😉🙂
2023. szept. 5. 10:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs új a nap alatt. A világ régen is ilyen szörnyű és kegyetlen volt, bizonyos tekintetben még rosszabb is. A helyzet annyit változott csupán, hogy hogy jó pár évtizede a hírek szinte azonnal eljutnak hozzád a világ bármely tájáról.
2023. szept. 5. 10:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van. Felgyorsult minden.
2023. szept. 5. 10:38
 9/17 anonim ***** válasza:
2023. szept. 5. 10:49
 10/17 Shaddark ***** válasza:
20%

Jah, a 30 éves háborúban a kedvenc sport az volt, hogy egy nekifutásból hány nőt meg gyermeket tudnak felszúrni a lándzsára.

A papok ha valaki nem bégetett elég serényen, élve égették el, a tömeg harsány éljenzése közben.

És sorolhatnám 1000000 oldalon keresztül.

A világ változik, jó irányba. Persze, sok dolog még tökéletlen, sok helyen pszichopaták, beteg elméjű emberek vezetik a népet háborúba.

Sok helyen a vallásokat használják még ki gyűlölet keltésre, mert hát a legtöbb vallás alapja a félelem keltés - innen meg könnyű az út megosztani és uralkodni.

Szóval van hová fejlődni.

De ne nézz vissza túl messzire, elég 50 év távlata és azt láthatod, hogy 50 év alatt itt Európában többet fejlődött az emberiség mint 50000 év alatt összesen.

2023. szept. 5. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!