Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha sírok és...

Miért van az, hogyha sírok és sok problémám van, akkor mindenki csak rám ront?

Figyelt kérdés

Még itt gyakszin is amikor leírtam a gondjaimat.

amúgy semmit sem ér ez a jelentgetés sem.

már nem mondom, nem írom le a gondjaimat, csak azért tudni szeretném a miértjét.

Miért gyűlőlnek engem ennyire az emberek????

nekem miért kell folyton meghallgatnom, elolvasnom más gondjat baját és miért kell nekem folyton empatikusnak lennem ha velem SOHA SENKI SEM VOLT AZ???

2023. szept. 5. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Sok ember ilyen, attól érzik magukat jobban, hogy belerúg azokba akik már amúgy is a földön fekszenek vagy csak szimplán leszarják a másikat. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Találd meg azokat az embereket akiknek fontos vagy, meghallgatnak és segítenek
2023. szept. 5. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Az ilyen anonim felületek nem alkalmasak személyes problémák kiteregetésére, vagy megoldására. Nem személyesen veled van problémája az embereknek, hanem ilyen a közhangulat, és ez rajtad is lecsapódik, ahogy mindenki máson is.

Az utolsó kérdésre magadban kell a választ keresni. Nem kell senkit meghallgatnod és foglalkoznod a bajával, nem kell empatikusnak sem lenni. Ez a te döntésed, mert nem kötelező mások baját magadra venni és mindenáron segíteni. "nekem miért kell?" - Nem kell. Ne csinálj mártírt magadból.

2023. szept. 5. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a baj? Írj!
2023. szept. 5. 16:01
 4/4 A kérdező kommentje:

nincs senki sem aki meghallgatna vagy megértene. sohase volt és jóp tudom h nem is lesz. 32 éves leszek. az öngyilkosság a megoldás és kész.

engem erősen bele neveltek az empátiába és sztem másoknak is kellene már kisovodás koruktól kezdve. a hugom fiai is már 5 évesen olyanok voltak mint egy 40 éves bűnöző. állatokat bántanak, sőt öltek is meg egy csomó kismacskát. undorodom ettől az egész mocskos világtól.

2023. szept. 6. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!