Ilyen lehetőség miért nincs magányos emberek számára?
Ebben tökéletesen igazad van, de nem az a jellemző, hogy az ember a semmiről beszélget pl hetente 5x félórát.
Ha veled ingyen senki nem akar soha beszélgetni, és magáynos vagy, és ettől szenvedsz (kérdésedből úgy tűnik), akkor igen is kellene fietned egy pszichológusnak, hogy beszélgessetek a gondjaidról, mert ez nem normális.
Most épp nekem sincs időm/kedvem beszélgetni emberekkel, és magányos is vagyok, de ez per pillanat, nem általános életérzés, és nem szenvedek miatta. Ettől függetlenül más problémák miatt járok pszichológushoz, és van olyan, hogy hiába próbálja ő a lelki gondjaimra terelni a témát, túl fáradt vagyok hozzá, vagy épp túl jó hetem volt, nincs kedvem elszomorítani magam azzal, hogy a szar életemről beszélek, szóval elmesélem neki a hetem, és tudom, hogy elpazaroltam egy alkalmat, meg egy csomó pénzem, de jobb, mintha elrontottam volna a kedvem azzal, hogy egy jó hét végén arról beszélek, hogy hogy molesztáltak gyerekkoromban, és ezzel elrontom a kedvem.
Szóval simán van ilyen, hogy pénzért csak úgy dumálgatnak veled, de ha te úgy látod, hogy erre lenne igény, akkor hozz létre ilyen tinder-szerű oldalt, ahol érdeklődési körök alapján választhatnak az emberek beszélgetőpertnert, ha ügyesen csinálod, még meg is gazdagodhatsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!