Plázába ha kezetfogva letámad egy nő bunkóság elhajtani ha nem érek rá semmiféle hostess hülyeségre?
8-as, szerintem meg tök igazunk van, akik felrúgnánk a .csába az ilyet.
Mi jogon ér hozzám az engedélyem nélkül? WTF?
Férfi vagy, szóval a "bocsi, van barátnőm" válaszoló technikáját ajánlom (amin egyébként felröhögtem).
különben én úgy kerülöm ki a hostokat/hostesseket, WWF-eseket, gyerkmekvédelmiseket, jehova tanúit, lüke tiktokkereket, utca emberét megszólító riportereket, sziauram embereket, meg a sima csöveseket, mintha ott se lennének. Semmi reakció, a fülhallgatót nem húzom ki a fülemből, arcizmom se moccan, semmi, tényleg, mintha nem is léteznének. Erre a taktikára azután jutottam, hogy egyszer megszámoltam, 32 (!) ember próbált ilyen-olyan indokkal leszólítani (egyik se útbaigazítást kért, vagy velem akart megismerkedni, hanem valamilyen okból az időmet akarta rabolni, vagy lenyúlni pénzzel), pedig sehol nem voltam, munkába mentem, hazamentem, és útközben bementem boltba. Harminckettő. Egy nap alatt. Ezzel kellene megküzdeni minden egyes nyomorult nap. És semmit nem követtem el, csak annyit, hogy viszonylag forgalmasabb csomópont mellett lakom Budapesten. Nem vagyok agresszív, általában udvarias vagyok a járókelőkkel, és inkább extrovertáltnak mondanám magam, és még én is besokalltam ettől annyira, hogy már hozzám se szóljon inkább senki az úton hazafelé menet, el sem tudom képzelni, hogy mondjuk egy introvertált, vagy tovább megyek, egy szociális fóbiával élő, vagy autista hogyan érezheti magát ilyenkor, ha én így.
Ha a parkolóőrrel, vagy a BKV ellenőrrel lettél volna "bunkó", akkor azt mondom, hogy szégyen rád, de ez a random járókelőket leszólítunk típusú munka, ez tényleg azon a szinten van számomra, hogy bárkit többre becsülök ennél. A létező foglalkozások közül számomra a prosti van legalul, de az legalább kielégít egy igényt, igenis szükség van a munkájára, sokkal többre becsülök egy prostituáltat, mint ezeket a "szia, neharagudj, ez vagy az érdekel?" embereket. A legalja. És nincs is lelkiismeret-furdalásom, amiért semmibe veszem őket. Dönthetnének úgy, hogy elmennek a mekibe, akkor hasznos munkát végeznének, kielégítve egy létező igényt, de így igazából mindenki agyát csak felhúzzák.
14: "A létező foglalkozások közül számomra a prosti van legalul, de az legalább kielégít egy igényt, igenis szükség van a munkájára, sokkal többre becsülök egy prostituáltat, mint ezeket a "szia, neharagudj, ez vagy az érdekel?" embereket."
Na, engem a prostik is le szoktak szólítgatni az Erzsébet körúton. És nekem is elegem volt belőle, hogy mindig mondjam, hogy "nem". Egyszer nem mondtam, csak továbbléptem, mire a (természetesen roma) prosti hátulról meglökött és azt kiáltotta: "némújá meg!".
Csak még mielőtt a prostikat nagyon dicsérni kezdenénk, ők ugyanúgy agresszíven kuncsaftot akarnak fogni maguknak, mint a leszólítós ügynökök.
Ezek is csak a munkájukat végzik.
Hálátlan feladat, mert általában nem állnak meg nekik az emberek.
Ha kezet akarnak fogni, az a főnökük hibája. Ugyanis ellenőrzik, figyelik őket, hogy teszik-e a dolgukat. Ezért az épő agitálásért, reklámért kapják a fizetésüket.
A Mamutban mindig volt, mikor bementem.
Két modszerem van:
1. Rájuk sem nézek, meg sem hallom, célratörően megyek tovább.
2. Ha elém áll, akkor bocsánat, de nem érek rá és nem is érdekel. És megyek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!