Bunkóság eladni többszörös áron valamit, amihez nyomott áron jutottál hozzá?
Figyelt kérdés
Baba cuccokkal csinálnom ezt, megveszem használtan mert szükség van rá. Használjuk, utána sokkal drágábban tovább adom. Pl:. Pihenőszéket 10.000 forintért vettem, 30.000-ért adtam tovább. Rengeteg időt szánok arra, hogy minőségi, de olcsó holmikat vegyek.2023. máj. 18. 21:23
1/10 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki turkálókban vesz babaruhákat és online eladja drágábban. (Gyereke sincs.) Szerintem ha megveszik ennyiért, az az ő dolguk. Mindenki abból csinál pénzt, amiből akar.
2/10 anonim válasza:
Nem az. Ez a piac. Szerinted egy ferrári ér 100 millió forintot? Vagy pedig "bunkóság" ennyiért eladni?
3/10 anonim válasza:
Egy jó kereskedő is ezt csinálná, csak ő közben nem használná.
Semmiféle lelkiismeret-furdalásod ne legyen emiatt.
4/10 anonim válasza:
Ha van, aki ennyiért megveszi, akkor mi a gond? Jó üzleti érzékre vall. :)
5/10 anonim válasza:
Nem az..
Én anno előrendelésben amikor megjelent a PS5 hatalmas készlethiány volt és kaptam megjelenés napjára, simán eladhattam volna 400k-ért de nem tettem, viszont azt se ítélem ha valaki ezeket kihasználja, mert ha valamire van igény azt úgy is megveszik. Ismerős pl szintén kapott és eladta 400-ért valami gazdag meg is vette, nekik ez nem pénz.
6/10 anonim válasza:
Ügyes vagy, a mai világban főleg nem árt egy kis plusz pénz. Egyetértek a négyes válaszolóval, üzleti érzéked az van, nagyobb dologban is kamatoztathatnád :)
7/10 anonim válasza:
A magyarok körében nem, ez itt trendi. Más, de civilizáltabb országban azonban gáz...
8/10 anonim válasza:
Piacgazdaság van. A piac határozza meg az árat. Nyilván venni minél olcsóbban, eladni minél drágábban éri meg... te is pénzből élsz, szóval csináld, ahogy jól esik.
9/10 anonim válasza:
7
Szerinted a multik mit csinálnak? Amikor méregdrágán adnak sok mindent, gondolod ők is annyiért veszik? Hát nem. Mikor akcióban tudja féláron adni. És úgy is megéri nekik.
A kérdező semmi rosszat nem tesz.
10/10 anonim válasza:
Nem az, mivel pénzből élűnk. A legtöbben pedig ettől sokkalta "rosszabbul" is kihasználják az elöttük lévő lehetőségeket. Ezzel igazából nem csinálsz semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!