Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen érzés volt, amikor...

Milyen érzés volt, amikor először bankkártyával fizettetek?

Figyelt kérdés

Ma használtam először a boltban a kártyát. Most este is a kártyás fizetésről kapott blokkot nézegetem. Olyan "nagynak", felnőttnek érzem magam. Egy nálam idősebb barátom régóta mindenütt kártyával fizet. Mindig vagánynak tartottam ezért. Neki már autója is van és külön albérletet fizet.

A terminálnál bénáztam kicsit, hirtelen nem tudtam mit csináljak. Most se tudom mi a különbség fizetéskor a csippantás, a kártya lehúzása a terminálon és a számok bepötyögése közt, hogy biztonságosabb fizetni. Ezt megírhatnátok azért. Jobban tetszett a készpénzes fizetésnél, mert gyors volt.

2023. szept. 2. 23:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Először bennem is ott volt a parázás, hogy "mi van, ha elfelejtem a kódját? mennyire néznének ki onnan mások?", de ezek mellett volt bennem egy olyan "felnőttes" érzés is, hogy már nekem is van, én is használhatom. Leírva kicsit ciki, de amúgy tényleg ezek pörögtek le bennem.
2023. szept. 5. 10:35
 12/13 anonim ***** válasza:
jó,mert nem kellett a pénzt fogdosni
2023. dec. 10. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:
12 évesen lett kártyám, emlékeim szerint semmi különös nem volt, az első pillanattól természetessé vált.
2024. febr. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!