Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek túl sovány vagyok...

Szerintetek túl sovány vagyok vagy ez átlagos testalkat?

Figyelt kérdés
170 cm,48 kg,mellbőség:83 cm,derék:57 cm,csípő:89 cm,comb:46 cm.

2023. szept. 1. 19:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy vagy anorexiás. A gyakorikérdéseken olyan elhízott otromba irigy barmok szoktak írogatni, hogy mindenkire azt mondják anorexiás.

Simán vékony testalkatod van.

2023. szept. 1. 20:29
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Akárhogy nézzük a 48 kg semmiképp sem nevezhető normálisnak. Ez betegesen vékony
2023. szept. 1. 20:33
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Én vagyok 47-48 kg 159 centihez. Tehát te nagyon, de nagyon vékony vagy. Lehet, hogy genetikailag vagy ilyen vékony, ha se pajzsmirigyeddel, se semmivel nincs problémád. Ez van. Neked ezt dobta a gép.
2023. szept. 1. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

#11:

Ja, csak hajópadlóra már nem léphet rá, mert lezuhan egy résbe.

2023. szept. 1. 21:30
 15/20 Metionin ***** válasza:
50%
Semmiképp sem átlagos, főleg hogy az átlag lassan a kövér. Van akinek ezt dobja a gép, ilyen alkat. Én is 45-47 vagyok 165 centihez, a derekam akkora mint neked csak nekem a mell és csípő is kisebb (meg persze a lábam rövid). Közben eszek mint a ló és ezt is edzéssel szedtem fel 43 kilóról. Szóval magamhoz mérve az a plusz 5 centi meg a szélesebb mell-csípő miatt picivel lehetsz vékonyabb nálam, nem tudom hány éves vagy de idővel valószínűleg rajtad is jobban megtapad az izom és lesz egy kis többletkiló rajtad. De amíg egészséges vagy, senkinek semmi köze hozzá.
2023. szept. 1. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Nincs semmi probléma a testalkatoddal. Egyedül azzal van a probléma, hogy egyre több az elhízott ember, ráadásul sokan a kövérséget próbálják követendő példaként bemutatni, pedig kevés egészségtelenebb és taszítóbb dolog van annál.
2023. szept. 1. 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Nő vagy férfi vagy?
2023. szept. 1. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Hát igen kevésnek tűnik papiron, de ha jól nézel ki emellé és jól is érzed magad akkor nem számít igazábol. Az hogy gyors az anyagcseréd és nem hizol meg orvosolható ha esetleg zavarna, de inkább örülj hogy sokat ehetsz és meg se látszik. Mivel az a jó kis kiadós vacsi?
2023. szept. 2. 01:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Vékony csontú vagy.Nyilván gyors az emésztésed, sportolsz, nem rakódik le plusz, az energiát elégeted.

Kérdés?

2023. szept. 2. 05:19
 20/20 anonim ***** válasza:
A pazsmirígyeddel minden ok? Nem csak hízhatsz, ha valami nincs vele rendben.
2023. szept. 2. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!