Mit érdemes még Andrew Tate tanaiból alkalmazni?
"Tavaly kezdtem el követni, és nagyon sok tanácsát megfogadom. Azóta se iszok kólát, mert semmi funkciója nincs(...)" - Tesó, Tate öccse kb alkoholista meg olyan videókat csinált h megiszik 10-15 redbullt egyhelyben.:D Mielőtt muszlim lett Andrew is pialt mint a xar + emellett állandóan szivaroznak. Kicsit vicces ezek mellett a kóla ellen forradalmárkodni. -
"csak szénsavas vízet iszok, mert az a gazdagok itala, szénsavmentest a csapból is ihatok ingyen, savast meg venni kell, ezért ez jó víz". - ez biztos trollkodás, de vicces:D -
"Nem eszek sushit csak steaket, mert egy férfinak kell az energia". - Ezzel a szamurájok nem biztos hogy egyetértettek volna, de mondok jobbat, a steak és a sushi is finom, szívesen eszem mindkettőt. -
"Utcán nincs a fülemben fülhallgató, mivel nem érzékelném a külvilágot, és bárki megtámadhat, meg védtelen vagyok". - Forradalmi ötletem hogy rakj csak az egyik füledbe, így hallgathatsz jó zenét és közben rettegned se kell hogy megölnek -
"Minden nap edzek, és teszek érte, hogy kitörjek a mátrixból". - az edzés jó a testnek és a léleknek -
"Nem olvasok könyveket, mivel az egy olcsó módja a szórakozásnak, és időigényes, nekem meg kell a sok interakció egymást követően, így csak videókból és hangoskönyvekből meg rövid cikkekből tanulok". - a könyvek újonnan egyáltalán nem olcsók, én nem is veszek csak ritkán. Olvasni tényleg időigényes őket, cserébe mintha kicsit jobban megmaradna a fejedben. De amúgy nyugodtan olvasd mindenféle formában, nem kell ennyire dogmatikusnak lenni. -
"Ami fontos az megvan így is. Mit tudnék még alkalmazni ezeken kívül?" - még a fentiekből sem szükséges mindet ilyen szigorúan venni -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!