Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen hazánkban...

Szerintetek milyen hazánkban nem heterónak lenni?

Figyelt kérdés
Én biszex vagyok, csak egy szűk kör tudja, soha nem ért még semmilyen negatív ez miatt. Sokan számolnak be negatív tapasztalatokról akik nem heterók, nekem nincs ilyen mert ugye nem kötöm bárkinek az orrára. Ki mit tapasztalt? 23f
2023. aug. 25. 18:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
43%

"nem kötöm bárki orrára"- ez a lényeg.

Szerintem nincs annál visszataszítóbb e témát illetően, mint amikor valaki szétkürtöli a nemi hovatartozását, legyenaz bármilyen. A heterók sem hangoztatják. Ha abból indulunk ki, hogy vegyük természetesnek az LMBTQ-t, akkor akkor ugyanolyan természetesen nem kell kihangsúlyozni, mint egy heteróságot. Nyilván vannak olyan viselkedéses jegyek pl gesztusok, amiket észre lehet venni, de amíg maga az adoott ember személye nem tolakodó, addig szerintem egyáltalán em zavaró.

Amúgy nekem van közeli, (nem bi-, de) meleg barátom és ő sem esik át a ló túloldalára, ezért nem is számolt be ő sem negatív tapasztalatról.

2023. aug. 25. 18:19
 2/19 A kérdező kommentje:
2.Valakiről azt gondoltam hogy meleg ezért teszteltem a melegradarom, de végül kiderült hogy nem. Pedig elvileg felismerjük egymást.
2023. aug. 25. 18:25
 3/19 anonim ***** válasza:
17%

Ugyan olyan mint a heteróként.

Semmi tragédia vagy atrocitás sem ért még itt senki. Csak ugye valami miatt hisztizni kell.....

2023. aug. 25. 18:33
 4/19 anonim ***** válasza:
18%

Fèltem a gyerekem tőlük.

Anya az a fiú mièrt öltözik lánynak?

Anya nem is csak olyan van hogy fiu meg lány, hanem akinek egyik fele fiú másik fele lány.

Á ezt en nem akarom hallani

2023. aug. 25. 18:33
 5/19 anonim ***** válasza:
89%

Elvileg. De lehet még nincs elég tapasztalatod, 23 évesen.

Ez nem baj, arra figyelj hogy milyen társaságba keveredsz (érzelmek vs kihasználás).

2023. aug. 25. 18:35
 6/19 anonim ***** válasza:
43%

#4 pedig nem harapnak :D Akiről te írsz az a feltűnési viszketegségben szenvedő ember, aki heteróban is elég bosszantó, csak másképp.

Gyereknek nem szabad, hogy tabu legyen (sem ez, sem bármi más pl halál),mert ha nem kap választ, csak jobban összezavarodik. Nem a részleteket kell elmesélned neki, csak a gyerek életkorának megfelelő rövid választ adnod. Biztosan vannak fent a neten ilyen megfogalmazások, ha nem szeretnéd, hogy váratlanul érjen. Előbb-utóbb fogsz ezzel találkozni. (Ridley Jones mese megvan? abban a bölény...)

2023. aug. 25. 18:42
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
De annyiban már harapnak hogy nem lehet saját véleménye az embernek.
2023. aug. 25. 18:46
 8/19 anonim ***** válasza:
21%

"Gyereknek nem szabad, hogy tabu legyen (.....mert ha nem kap választ, csak jobban összezavarodik"

Felnőttként is zavaros ez a sok kitalált identitás, nemhogy gyerekként. Egyébként meg miért kellene tudjon egy gyereknek mások abberrációjáról?

Majd a szülő eldönti mi az amit a gyermekének érdemes tudnia.

9/19 anonim ***** válasza:
76%
Hallom, hogy a rokonaim hogyan vélekednek a témáról. Ergo azt is tudom, milyen kapcsolatom lenne velük, ha megtudnák rólam az igazat. (Semmilyen.) Ha egyszer lesz komoly párkapcsolatom, akkor viszont meg fogják tudni.:)
 10/19 anonim ***** válasza:
20%

Miért van ráeröltetve agressziven az emberekre az egész? hogy aztan felnőnek es azt se tudják magukrol se hogy fiu vagy lány e.

Kamaszkorban a legképlékenyebb a nemi identitás is.

Miert kell ilyen f szopókat gyártani kisfiúgyerekekből?

2023. aug. 25. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!