Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol van a sok FB ismerős,...

Hol van a sok FB ismerős, amikor segíteni kell?

Figyelt kérdés

Egy megosztást kértem csak, hogy menedzseljem a vállalkozásunkat, amibe most fogtunk bele... kb 250 ismerősből 5-6 osztotta meg, nagyjából 10 nyomott egy lájkot.

Ha fotót teszek ki, azt kb 50-60-an szokták lájkolni ehhez képest.

Mi lehet ennek az oka és hogyan tudnék változtatni rajta?

2023. aug. 24. 18:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz változtatni. El kell fogadnod és lennie kell B, C, D,...,Zs tervnek is.
2023. aug. 24. 18:30
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Ilyeneket én sem osztok meg soha, nem vagyok én hirdetőoszlop. Ha hirdetni akarsz FB-n, keresd meg őket, és fizesd meg az árát. Az emberek amúgy is rühellik a kértlen reklámokat, amikkel elárasztják őket. Apropó, a vállalkozásod nyereségét is megosztod FB-s ismerőseiddel?
2023. aug. 24. 18:33
 3/20 anonim ***** válasza:
25%

Milyen fotókat szoktál kitenni hogy 50-60-an lájkolják??

Csak nem nő vagy, és te is rajta vagy azokon a fotókon?

2023. aug. 24. 18:35
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk írj ki olyanokat, hogy a megosztók között kisorsolsz valami drága cuccot.
2023. aug. 24. 18:37
 5/20 anonim ***** válasza:
42%
4: Hát, így lehet hogy elég drága buli lesz pár tucat megosztásért...
2023. aug. 24. 18:39
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

#4 Na ez pl egy jó ötlet! Ha nem is drága dolgot, de pl egy 10e forintos akármit lehet.

Vagy ha olyan a vállalkozás, akkor annak egy termékét vagy szolgáltatását is lehet.

2023. aug. 24. 18:40
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
En biztos, hogy nem osztanek meg ilyeneket. Meg ha baratok is lennenk, fogalmam nincs arrol, tenyleg jo lenne-e barkinek is, amit reklamozol, rajtatok kivul. Ha szobafesto lennel, es nem tudom, milyen a munkad, vagy nem talalom jonak, semmi esetre sem ajanlgatnam.
2023. aug. 24. 18:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Na most kezdjük azzal hogy vannak akik semmit nem osztanak meg és igazán a közösségi médiát is károsnak tartják, csak azért használják mert máshol már nem tudnának kommunikálni az "ismerőseikkel". Szerintem teljesen agyament dolog ezen felháborodnod, mégis milyen alapon? Általában a legtöbb like-ot férfiak osztják ki olyan tartalmakra amiken nők vannak. Nem véletlen hogy sokkal több kedvelést kapnak mint férfiak. De ez az egész like-olgatás is egy hülyeség, szerintem ennek nem mennyiségi hanem minőségi alapon kellene történnie. Én pl 1 évente ha kiosztok valakinek 1 db like-ot, egy nagyon hosszú tervezéssel előtte. Szerintem ez sokkal értékesebbé teszi mintha minden magam elé kerülő jött ment dolgot kedvelnék.
2023. aug. 24. 18:50
 9/20 anonim ***** válasza:
63%

Attól, hogy valaki ismerősként van fent nálam Fészbúkon, még nem jár semmilyen "szolgáltatás". Nem jelent semmit.

Mondjuk kétlem, hogy a kérdező bármennyi lájkot kapna.

2023. aug. 24. 18:50
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

"Ha hirdetni akarsz FB-n, keresd meg őket, és fizesd meg az árát."

Ott a pont. Senki nem szeret ingyen reklámfelület lenni. A Facebookon pár ezer Forintért lehet hirdetést létrehozni.

2023. aug. 24. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!