Egy megosztást kértem csak, hogy menedzseljem a vállalkozásunkat, amibe most fogtunk bele... kb 250 ismerősből 5-6 osztotta meg, nagyjából 10 nyomott egy lájkot.
Ha fotót teszek ki, azt kb 50-60-an szokták lájkolni ehhez képest.
Mi lehet ennek az oka és hogyan tudnék változtatni rajta?
Nem tudsz változtatni. El kell fogadnod és lennie kell B, C, D,...,Zs tervnek is.
2023. aug. 24. 18:30
2/20 anonim válasza:
Ilyeneket én sem osztok meg soha, nem vagyok én hirdetőoszlop. Ha hirdetni akarsz FB-n, keresd meg őket, és fizesd meg az árát. Az emberek amúgy is rühellik a kértlen reklámokat, amikkel elárasztják őket. Apropó, a vállalkozásod nyereségét is megosztod FB-s ismerőseiddel?
2023. aug. 24. 18:33
3/20 anonim válasza:
Milyen fotókat szoktál kitenni hogy 50-60-an lájkolják??
Csak nem nő vagy, és te is rajta vagy azokon a fotókon?
2023. aug. 24. 18:35
4/20 anonim válasza:
Mondjuk írj ki olyanokat, hogy a megosztók között kisorsolsz valami drága cuccot.
2023. aug. 24. 18:37
5/20 anonim válasza:
4: Hát, így lehet hogy elég drága buli lesz pár tucat megosztásért...
2023. aug. 24. 18:39
6/20 anonim válasza:
#4 Na ez pl egy jó ötlet! Ha nem is drága dolgot, de pl egy 10e forintos akármit lehet.
Vagy ha olyan a vállalkozás, akkor annak egy termékét vagy szolgáltatását is lehet.
2023. aug. 24. 18:40
7/20 anonim válasza:
En biztos, hogy nem osztanek meg ilyeneket. Meg ha baratok is lennenk, fogalmam nincs arrol, tenyleg jo lenne-e barkinek is, amit reklamozol, rajtatok kivul. Ha szobafesto lennel, es nem tudom, milyen a munkad, vagy nem talalom jonak, semmi esetre sem ajanlgatnam.
2023. aug. 24. 18:48
8/20 anonim válasza:
Na most kezdjük azzal hogy vannak akik semmit nem osztanak meg és igazán a közösségi médiát is károsnak tartják, csak azért használják mert máshol már nem tudnának kommunikálni az "ismerőseikkel". Szerintem teljesen agyament dolog ezen felháborodnod, mégis milyen alapon? Általában a legtöbb like-ot férfiak osztják ki olyan tartalmakra amiken nők vannak. Nem véletlen hogy sokkal több kedvelést kapnak mint férfiak. De ez az egész like-olgatás is egy hülyeség, szerintem ennek nem mennyiségi hanem minőségi alapon kellene történnie. Én pl 1 évente ha kiosztok valakinek 1 db like-ot, egy nagyon hosszú tervezéssel előtte. Szerintem ez sokkal értékesebbé teszi mintha minden magam elé kerülő jött ment dolgot kedvelnék.
2023. aug. 24. 18:50
9/20 anonim válasza:
Attól, hogy valaki ismerősként van fent nálam Fészbúkon, még nem jár semmilyen "szolgáltatás". Nem jelent semmit.
Mondjuk kétlem, hogy a kérdező bármennyi lájkot kapna.
2023. aug. 24. 18:50
10/20 anonim válasza:
"Ha hirdetni akarsz FB-n, keresd meg őket, és fizesd meg az árát."
Ott a pont. Senki nem szeret ingyen reklámfelület lenni. A Facebookon pár ezer Forintért lehet hirdetést létrehozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!