Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le a sminkelésr...

Hogyan szokjak le a sminkelésről? 19 L

Figyelt kérdés
Meguntam ,hogy esténként mindig le kell mosnom a szememről a sminket, fáradt vagyok már hozzá meg nagyon ideges leszek attol, mikor a smink végig folyik a szememen, főleg a szempillaspirál akaszt ki mikor alig tudom lesikálni. De ha nem sminkelek akkor meg hiányzik mert már nagon régota sminkelek 12 éves korom ota rendszeresen. De már ovis koromban is magamra kentem a ruzst meg a szemhéjfestéket.

2023. aug. 23. 07:40
 1/8 A kérdező kommentje:
De amugy én smink nélkül szebbnek látom magamat de nem tudok leszokni sajnos.
2023. aug. 23. 07:41
 2/8 A kérdező kommentje:
smink tetováláson gondolkodok.
2023. aug. 23. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél sminket oszt cs
2023. aug. 23. 07:55
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Talán ha jó minőségű lemosókat használnál, aminél egy mozdulat a szempillaspirál. Próbálj ki egyet.
2023. aug. 23. 07:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Smink nélkül szebbnek látod magad, de sminktetováláson gondolkodsz? Tök logikus :)

Különben meg a smink nem kábítószer, nem lehet rászokni, az abbahagyása semmilyen fizikai tünetekkel nem jár :D

Úgyhogy egyszerűen nem kened ki magad reggel és probléma megoldva.

2023. aug. 23. 07:58
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Akkor erősítsen meg a végleges döntésben, hogy a legtöbb férfi is pont smink nélkül tartana szebbnek. :) 25/F
2023. aug. 23. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
#6 vagy nem
2023. aug. 23. 13:58
 8/8 anonim válasza:
0%
Szokj rá a heroinra.
2023. aug. 26. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!