Gáznak érzem, hogy váltani kell, ráadásul már ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Most konkrét szakot nem írok. Érettségi után itt-ott dolgoztam, aztán 24 évesen jelentkeztem egyetemre, felvettek. Ennek 1 éve. Már az elején se éreztem magaménak, de végülis folytattam, több-kevesebb sikerrel az 1. éven túl vagyok. 2 tárgy, ami nem sikerült. Bölcsész szak amúgy. Nagyon gondolkozom a váltáson, mert alapvetően inkább tartom magam egy műszaki beállítottságú egyénnek, mint egy bölcsésznek. A rengeteg egyetemi olvasni való nagyon az én világom, inkább a gépek világában érzem jól magam. Ettől függetlenül természetesen szeretek olvasni a "hétköznapokban". Beszéltem már tanárokkal is, akik segítenének felkészülni egy műszaki pályára, szeretnék biztos alappal nekivágni. A következő 1 év erről fog szólni, plusz megint munka. De ugyanakkor nagyon gáznak érzem ezt a szitut, hogy a nálam sokkal fiatalabbak is tudják, mit szeretnének, nálam még talán most körvonalazódik ez az egész. S leszek 26 vagy 27, mire a másik szakot elkezdhetem. Tök gáz. 😕2023. aug. 22. 18:02
1/12 anonim válasza:
A mai világban 50 évesen is váltani kell, tanulni kell.
Dolgozhatsz 70-75 éves korodig.
Nyugodtan válts!
Járd a saját utad.
3/12 anonim válasza:
Valaki 45 evesen megy egyetemre
4/12 Senior Séf válasza:
Az evolúció örök törvénye: tudj alkalmazkodni.
5/12 A kérdező kommentje:
4. Mire érted? Alkalmazkodjak a jelenlegi szakhoz?
2023. aug. 22. 18:28
6/12 anonim válasza:
Arra hogy azt csinald amit szeretsz
8/12 anonim válasza:
Minek mentél bolcsesz szakra ha nem az erdekel?
9/12 A kérdező kommentje:
8. Jogos a kérdés. Humán tárgyakból voltam jobb. Reálos tárgyakra konkrétan.... 😕
2023. aug. 22. 19:39
10/12 anonim válasza:
Azt se tudom melyik a human melyik a real
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!