Miért olyan meglepő az, ha valakinek nincsenek anyagi
gondjai?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy fesztiválon, ahol szállást béreltem, és aztán ide oda taxiztam, reggel be, este pedig haza a szállásra. Út közben a taxis faggatott, hogy ez mennyibe kerül így egy napra, meg szó szerint konkrétan megkérdezte, hogy miből élek, nyilván erre nem válaszoltam. Vagy mikor szállást foglalok, akkor is mondják, hogy jaj, hát egy főre sok lesz, mert 4 fős a ház. Honnan tudják, hogy nekem mi a sok? Lépten nyomon találkozom ezzel, hogy el sem tudják képzelni, hogy ezeket kifizetni nekem nem gond.
2023. aug. 21. 17:14
1/9 Camorri válasza:
Engedd el és inkább örülj hogy neked ezzel nincs gondod. Sok embernek van, és ezért mondják neked. Nem kell ezzel foglalkozni, csináld úgy ahogy jónak látod.
2023. aug. 21. 17:23
2/9 anonim válasza:
Ha ez nem egy provokatív kamukérdés lenne, tudnád, miért.
Az emberek magas százaléka anyagi gondokkal küzd, innen jön az általános felfogás is. Ha egy 10 fős társaság 9 tagján piros zokni van, logikus, ebből arra következtetnek, hogy a tizedik tagon is az lesz.
2023. aug. 21. 17:37
3/9 anonim válasza:
Mer az orszag 99%-a nem milliomos ge**i aki 2 kezzel szorja a penzt
2023. aug. 21. 18:14
4/9 anonim válasza:
Nekem ilyen áron, mint amilyen kép rólad lejött, tuti nem kellene ennyi pénz. És nem sajnálom. Azt sajnálom, hogy ezek mellett érzelmileg, önreflexióban, intelligenciában, emberi kapcsolatokban sehol nem tartasz, ha ezt idegenektől kellett megkérdezned.
2023. aug. 21. 18:20
5/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem meglepő, elég sok olyan milliomos hülyegyerek van az országban ahol apuci anyuci fideszes és két kézzel szórják rájuk a milliókat. Ez nem meglepő, csak undorító.
2023. aug. 21. 18:23
6/9 anonim válasza:
"Miért olyan meglepő az, ha valakinek nincsenek anyagi gondjai?"
Ha valakinek a valóságban is sok pénze van az igen komoly gondokkal jár, hogy mindig jól legyen befektetve és ne romoljon az értéke.
Aki nem így tesz, az úgy jár mint a sok lottónyertes, akik pár év alatt elszegényedtek, mert elszálltak a milliók- milliárdok.
Tehát a kérdésedre a válasz az, hogy azért nincsenek anyagi gondjaid, mert csóró vagy.
2023. aug. 21. 20:46
7/9 anonim válasza:
Nyilván a kérdezőnek olyan jól megy, hogy itt írja a kamu kérdéseit.
2023. aug. 21. 20:48
8/9 anonim válasza:
Amúgy például a taxis esetben nem látok semmi rosszat. Tudom magyar ember mindenre harap, mert tabu bármiről beszélni ami pénz. De azért az nem egy nagy kérdés, hogy mennyibe kerül nagyságrendileg egy utazás vagy mivel foglalkozol.
2023. aug. 21. 20:50
9/9 anonim válasza:
"Miért olyan meglepő az, ha valakinek nincsenek anyagi gondjai"
Annyira szomorú, hogy valaki egy anonim oldalakon villog és tehetősnek képzeli magát, csak azért mert már kétszer is ült taxiban.
Majd akkor gyere vissza villogni, ha nem egy vidéki lakást, hanem az elnöki lakosztályt vetted ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!