Titeket hány évesnek szoktak nézni?
És mennyi a valós korotok? Szerintetek az életmódotok hozzátesz ahhoz, hogy mennyinek néznek?
Pl. én 27 vagyok és 20 körülinek szoktak. Sőt, legutóbb 17-nek tippeltek. Alapvetően is pici termet vagyok, biztos ez is hozzátesz, de sokat is sportolok, nem cigizek, eleget alszok, alkalmanként iszok alkoholt, sok vizet iszok stb.
Van, amikor 30-nak néznek, de volt már, hogy a pihenőben kérdezték a mozdonyvezetők, hogy vagyok-e már 20:D
23/F
30 vagyok, nő.
Az idősebben, 50 felettiek 30 alattinak, a korosztályom 30-35-nek néz.
37/N vagyok, 28-nak szoktak tippelni.
Életmód, belső egyensúly, és a külsőm átlagon felüli ápolásának az összhatása. De csak mert ez a szakmám, és persze érdekel is.
Így én úgy gondolom, hogy tesz hozzá. Persze genetika is számít.
Volt múltkor egy vendégem, olyan kis vékonyka, egyenes, szürkés hajú, genetilailag mélyen ülő, karikás szemekkel, és fakó, poigmentfoltos, dohányosokra, és UV általi napártalomra emlékeztető bőrrel. Olyan 40-nek tippeltem. 1996-ban született.
Életmód, gondolkodásmód nagyon durván lestrapálta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!