Férfiak! Karantén alatt, amikor nem voltak nyitva a fodrászatok, hogy oldottátok meg a fodrászkodást?
Figyelt kérdés
Mindenkinek le volt gépelve a haja?2023. aug. 19. 16:32
2/20 anonim válasza:
Magamnak vágom már legalább 10 éve!..
3/20 anonim válasza:
Az en környezetemben volt, aki megnövesztette hosszúra, mások meg "illegálisan" 😀 elmentek a fodrászukhoz otthonra. De a többségnek a családtagok közül vágta valaki géppel.
4/20 anonim válasza:
Előtte is magamnak húztam le borotvával a fejemet, akkor is, és azóta is.
5/20 anonim válasza:
3: nem kellett illegálisan menni.
A fodrászatok nyitva voltak.
8/20 anonim válasza:
Az egyszemélyes fodrászok nyítva voltak, mivel ott csak egy vendég lehetett, én is így jártam hozzá. De ez nem a covid elején, hanem a második évtől.
9/20 anonim válasza:
Végig nyitva voltak a fodrászatok.
10/20 A kérdező kommentje:
Nem voltak végig nyitva. Amúgy meg, ha neked nyitva volt, akkor minek válaszolsz? Azokhoz szól a kérdés, akiknek alternatívát kellett találni.
2023. aug. 19. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!