Hogyan tehetem férjem számára kellemesebbé a hajvágást?
Figyelt kérdés
A nagy lezárások óta én vágom a haját, mert elégedett volt vele, de mostanában egyre ritkábban akar vágatni a hajából (nem növeszti). Nem vagyok az erőltetés híve, hiszen az ő hajáról van szó, gondolom csak lustaságból van ez így jelenleg. Hogyan tehetném kellemesebbé az egészet, hogy több kedve legyen hozzá?2022. jan. 7. 11:48
3/11 anonim válasza:
Ez miez?!
Mondd meg neki, hogy ha úgy néz ki mint egy neandervölgyi, akkor mehet barlangba akuludni.
Felnőtt embert ne kelljen már trükkökkel rávenni a minimumra.
4/11 anonim válasza:
Apukám ha elment a fodrászhoz, utána mindig berúgva jött haza. Adj neki inni utána!
5/11 Metionin válasza:
Esetleg megkérdezted már, hogy miért nem vágatja le a haját?
6/11 anonim válasza:
Lehet hogy csak azért mondta hogy jó, mert nem akart megbántani, és ezért nem akarja hogy levágd
7/11 anonim válasza:
Sehogy.
Ő haja, ő élete. Nem az anyja vagy. Vagy igen? A fogát is megmondod? XD
8/11 anonim válasza:
Mondd neki hogy nyírás után lecummantod, nekem tetszene!
9/11 anonim válasza:
A kaját is megrágod előre neki?
Ne haragudj, de ilyen tehetetlen pasi mellett hogy kötöttél ki? A saját haját nem megy el levágatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!