Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megvisel, hogy lassan 30...

Megvisel, hogy lassan 30 leszek. Nem fiatal már a 30?

Figyelt kérdés

2023. aug. 18. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Csak rajtad múlik a változás. Ha továbbra is így szeretnél élni, oké. De ha nem, akkor változtass rajta. Mindig minden csak rajtad múlik.
2023. aug. 19. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
60 körül majd újra fogod értékelni a helyzetet - felsóhajtva, hogy "Ahh, - már elértem a féltávot végre ("nyugdíjig")!"
2023. aug. 19. 08:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megviselt.

Meg maga a test öregedése is....

Sajnos van problémám, amit diétával kell visszaszorítani, igenám, de 22 évesen, az akkor fiatal testemmel diéta nélkül ment az, ami most diétával.

A mosolyvonal vagy mi látszik akkor is, ha komolyan nézek.

Nem mindegy, hogyan ülök, mert megfájdul/érzékeny lesz a térdem, és ugyan nem mindennap vannak fájdalmaim, de szakemberrel tornázom/erősítek ennek érdekében.

Az alkohol-toleranciám kb. nulla.

Továbbá én sem "éltem", én tanulás miatt.

Konkrétan érettségi óta lényegében folyamatosan iskolákba jártam, rossz alap-döntés és döcögősen kivitelezett karrierváltás miatt.

Egyébként fokozatosan kezdd el az eljárkálást, nem kell azonnal heti többször eljárkálónak meg minden hétvégén eljárkálónak lenni, nem feltétlen fogod bírni!

30N

2023. aug. 19. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:
63%

Pár napra engem is lehúzott , aztán eltelt pár év 35 vagyok jelenleg , az igazság az nem érzem magam annyinak , valahogy úgy érzem a test gyorsabban öregszik mint a lélek. Szerencsémre jók a génjeim nem nézek ki annyinak , nem vagyok hizekony sem . De sokkal jobban odafigyelek arra mit eszem mit iszom , illetve ahogy az előttem válaszoló is írta , az alkohol toleranciám a béka segge alatt van :D

Kezdj el élni egy kicsit , mert olyan rövid az élet!

2023. aug. 20. 08:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!