Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kikövettem pár embert Facebook...

Kikövettem pár embert Facebookon, ők ezt látják?

Figyelt kérdés
Munkatársakat vagy barátokkal közös ismerősöket, mert érdektelen posztokat raktak ki, pl. naponta, hogy mit főztek vagy ilyen bölcselkedős idézeteket vagy mindent kiírtak magukról, ha egyet fingottak, majdnem azt is. Nem akarok ebből konfliktust érthető módon, jobb a béke meg kedvelem is őket ettől függetlenül.
2023. aug. 17. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Értesítést nem kapnak róla. Ha csak kikövetted őket,azt sehogy sem fogják látni. Ha az ismerősök közül is törölted őket, azt csak akkor látják,ha felmennek a profilodra.
2023. aug. 17. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Legyünk ismerősök Kérdező, én 6 évente posztolok, viszont akkor sem fogod látni, mert előbb fog veled szembejönni Tóth Gabi válása. 😂
2023. aug. 17. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!