Titeket hívott már fel telefonos csaló? Ha igen mit próbált beadni és ti mit mondtatok neki?
Múlt héten csütörtökön hívták.
Leraktam, amikor el kezdett haverozni!
Felhivott egy csalo es jol megszoppattam🤣
OTP-tol hivott fel hogy gyanus penzmozgasokat eszleltek a szamlamon
(Nincs az OTP-nel szamlam🤣)
Mondta adjam meg az adatokat nevet, cimet, bankartya, cvc kod, pin, minden g3ci🤣
Kamu adatokat adtam meg🥰
Mondja nem jo, nem tud belépni
Erre beleorditottam a telefonba: "Nem tudsz belepni? Nincs is szamlam az otp-nel te csalo g3ci"
Es ráb4sztam a telefont🤣🤣🤣
Igen, azt állította, hogy az OTP-től hív adategyeztetés miatt és kezdjem el diktálni az adataimat. Erre mondtam, hogy olvassa be ő, hogy milyen adatokat lát, milyen adataim vannak ott beírva és én mondom, hogy jó, vagy nem, erre zavarba jött. Ekkor mondtam neki, hogy csaló és hívom a rendőrséget. Hirtelen letette.
Én inkább mindig kételkedni szoktam. Még akkor is, ha nem csalásról van szó.
Múltkor keresztbe állt elém egy kocsi egy szűk utcában, amikor el akartam indulni, és kiszáll belőle egy civil pasas és odajön, hogy rendőrség, lesz pár kérdése és mutatott egy igazolványt , de jó távol tartotta. Ekkor mondtam, hogy legyen szíves az igazolványt közelről is megmutatni, mert nem láttam jól. Odahozta és valóban rendőr volt és kerestek valakit, akinek olyan a kocsija, mint nekem. Aztán persze rájött, hogy én nem az a személy vagyok.
Én inkább biztosra akarok menni mindig. Amúgy nagyon csodálkozott azon, hogy én újra kérem az igazolványát.
Engem már egyszer felhívott ilyen és a banki adatokra volt kíváncsi.
Nekem az volt a válaszom ,hogy elősnek admeg te a banki adataidat utána majd én is :) (modtam ezt viccesen).
Utána egyszer csak azt hallom ,hogy a telefon túloldalán káromkodásos mondatok ,hagyják el a száját és utána letette a telefont.
Igen. Egyébként nem is értem, hogy lehetett. Egy fickó hívott a mobilomon, hogy apámat keresi a befektetésével kapcsolatosan, csak hát ő már meghalt, de ezt így nem mondtam, csak kértem tőle még infókat, meg azt, hogy visszahívja...
A faszi meg csak erősködött, és ez már odáig ment el, hogy konkrétan szó szerint ordított a telefontban, hogy nem értem én hülye, hogy milliókról van szó?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!