Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megy úgy a kakilás, ha (pl....

Megy úgy a kakilás, ha (pl. plázában, strandon) mellettetek lévő fülkében van valaki?

Figyelt kérdés

Volt ma egy ilyen "élményem" csak erről jutott eszembe. Egyik plázába bementem egy fülkébe, rákészültem, aztán pont benyit valaki a mellettem lévőbe. És utána pedig jött a kínos egymásra várás, szerintem neki is kakilnia kellett.

De én ilyenkor sajna leblokkolok. Úgyhogy kijöttem és bementem egyik távolabbiba...

25/n

2023. aug. 14. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy ezzel egyedül, engem is zavar; de ha kell, akkor kell, még ha kissé erőlködve is a mellettem trónoló okozta frusztráció miatt, de kitolom. Ha menni kell, akkor menni kell, kész, nincs mese.

A 7-esnek: miután nővérem szült, ha bárhol rájön a mehetnék, akkor muszáj találnia egy mosdót, mert a szülés óta egyszerűen nem bírja benntartani. De nem kell hozzá szülés, pl. egyes agorafóbiásoknál - többek között nekem is - ha rám jön, akkor menni kell, és kész. De vannak más pszichés kiváltó okok is. És persze lehetnek egyéb fiziológiai, szervi okai is. Szóval nem, nem mindenkinek van acélból a s@gglyuka, és nem mindenki bírja ki hazáig.

2023. aug. 14. 20:58
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

Ha nagyon kell, nagydolgozok igen. Nem akarom hogy utána emberek közt kelljen pukizni stb... Megvárom amíg a másik kimegy,akkor nem látja ki volt.

26/N

2023. aug. 14. 20:59
 13/18 A kérdező kommentje:

7/

Megszólítva érzem magam, gondolom nekem is címezted a kérdést. Ki lehet bírni, de én tudom magamról hogy ha visszatartom a rendes kakit, akkor utana el fog kezdeni görcsölni a hasam, felpuffadok. Na most ez olyankor abszolut nem hiányzik, mikor hosszú meetingem vagy programom van és csak este esek haza.

Én napi egyszer vagy kétszer kakilok általában. De néha előfordul, hogy egy nap kimarad, ez történt tegnap, és lehet pont emiatt kellett ma napközben annyira mennem... És jobb közérzetben is telt a nap hatralevő része. :)

2023. aug. 14. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Beszarok (NERÖHÖGJ!) ezen az oldalon, itt felnőtt emberek "kakilásról" képesek ilyen komolyan veszekedni, ez már kabaré, ami itt megy...🤣
2023. aug. 14. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
12 vagyok,miért lettem lepontozva?
2023. aug. 14. 21:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös: ne foglalkozz a pontozással, ez az oldal tele van "hobbilepontozókkal". Ebből áll az életük.
2023. aug. 14. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha nagyon kell, nem zavar, kieresztem ott gond nélkül. Nem foglalkozom másokkal, én a saját dolgomra koncentrálok; hiszen, azért vagyok ott. Ha már annyira kellett, hogy bemenjek plázában is. (Ha nem otthon vagyok, amúgy előtte körbepakolom papírral a szélét.:))
2023. aug. 17. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
Leszarom az egeszet baxxa meg😄😄😄
2023. aug. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!