Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Loptatok már valaha, valamit?...

Loptatok már valaha, valamit? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
Lett belőle következmény, vagy titokban maradt?

2023. aug. 13. 16:18
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
nyolcadikban a kémia laborból magnézium szalagot.
2023. aug. 13. 19:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy én gyerekként, CD ket a lemezboltból. Ráadásul rendszereséggel. 😂 Sosem buktam le, csak beleuntam.
2023. aug. 13. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak azt hiszed, 6-os...
2023. aug. 13. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyházi iskolába jártam. Volt budiapír, szappan, minden. Kollégista voltam. A wc papírt loptam, először még csak szolidan, hátizsákba rejtve, később már leplezetlenül. A koleszban budipapír nagyhatalom volt a szobánk, ami nagyon jó volt, mert az fizetőeszköznek számított, be lehetett cserélni doboz töltött cigire, La Fiestára, zacskós levesre, elég sok mindenre.

Azóta nem loptam semmit, vagyis de, egyszer egy hónapig bérlet nélkül utaztam BKV-n, de a boltban nem tudnék zsebrerakni egy túró rudit, vagy ilyesmi.

2023. aug. 13. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!