Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a könnyebb?

Melyik a könnyebb?

Figyelt kérdés
Az egyetemi évek+ diákmunka vagy az egyetem utáni élet

2023. aug. 11. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen szak, mennyit kell tanulni.

(Pl orvosi mellett nem is tudnál munkát vállalni, mert napi 1 órát alszol, a többiben tanulsz xD) na nekik tuti az egyetem utáni évek a jók.

De aki büfészakon van, szétbulizza a féléveket, néha bejár dolgozni valami lightos helyre, hogy fedezze a bulikiadásokat, annak nyilván előbbi lesz könnyebb időszak.

2023. aug. 11. 19:55
 2/2 eznemlényeges ***** válasza:
100%

Én jelenleg egyetemre járok, de alig várom hogy vége legyen. Diákmunkát nem is tudnék mellette vállani, egész nap tanulok vagy beadandót csinálok, ha meg van egy kis szabadidőm akkor elmegyek egyet falatmászni/találkozok haverokkal.

A munkát olyan értelemben várom, hogy csak kb. 8 órát kell majd dolgozni, mert jelenleg min. 12-őt elvesz a egyetem+tanulás a mindennapjaimból.

2023. aug. 11. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!