Hogy kell elképzelni ha valaki első alkalommal bevonul egy börtönbe?
#5. Gondolom nem, de azt sem tudom milyen ott bent… 🤷♂️
Miért baj az ha megakarom tudni?
Unokatesóm szabadult 7 év után 3 hónapja
Nem először volt bent
Persze van f.asz méregetés stb
De effektív senki nem hajt a balhéra mert azzal saját magának árt
Ő egyébként jól elvolt bent
Úgy beszél róla mint egy hosszabb nyaralásról
Nem viselte meg
Lerakott egy szakmát, sütöttek, főztek, gitároztak, tévézett egész nap.
Bogrács versenyt is csináltak nekik minden nyáron. Abszolút nem volt ez neki/nekik büntetés.
Amikor bement először akkor egyébként azt mesélte hogy bemutatkozott, kérdezték mennyit kapott és.miert , elmondta. Aztán ha ült börtönben előtte akkor kérdezgették ezt vagy azt ismeri e. Ha nem ült, csak a várost mondta ahonnan jött akkor onnan kerestek közös ismeretségett. Aztán persze megy a beszologatás ami alapján megnézik vissza szólsz e vagy megijedsz. De a balhét azt mindenki kerüli javarészt mert mindenki jó viseletre hajt hogy hamarabb szabaduljon illetve senki sem akar elzárást
#9 Miért izgat ez mindenkit ennyire? :D De tényleg, olyan szinten rá vannak pörögve az emberek, hogy az hihetetlen.
Nekem a munkám miatt van rálátásom, hogy mi van a börtönben, ahol én dolgozom, ott nem nagyon van konkrétan nemi erőszak, csak erőszak van, de az elég brutális meg kreatív módokon. Ha ennyire érdekel ez a téma, hogy kerül e valakinek az ánuszába valami, olyan szokott lenni, hogy pl. különféle tárgyakat dugdosnak fel valakinek, de a péniszüket ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!