Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a magyar...

Mi a véleményed a magyar Tiktok közösségről?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 20:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Láttam amúgy hagymapucolàst is.

😂

2023. aug. 10. 21:05
 12/17 A kérdező kommentje:

A többiek azért nem ìrnak, mert épp élőket néznek.

"Küldjetek pénzt babàim!" Na kinek ismerős? 😅

Most biztos hülyének néznek, akik nem tiktokoznak, és nem tudják miről van szó.:)

2023. aug. 10. 21:11
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem a komment szekció nagyon tetszik. Abszolút nem a pocskondiázás, kritizálás megy, mint a facebookon. Pozitívak ott az emberek.
2023. aug. 10. 21:54
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Na az mondjuk nekem is tetszik.:)
2023. aug. 10. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Cancer culture
2023. aug. 11. 02:14
 16/17 anonim ***** válasza:

én azt birom amikor ilyen tizen huszonéves csicskák arccal meg teljes névvel posztoljak ki a videókat hogy ők mekkora drogosok, meg ők maguk gyártják maguknak a drogot, a kommentelok meg (szintén profilkep a saját arcuk a felhasználónevuk meg a saját nevük) helyeselnek hogy oh az milyen jó is...

még be is tagelik az ismerőseiket hogy "nézdcsak @KolompárObszcidián ezek annyira mi vagyunk"

Nem sok ilyen van de mindig elkepedek hogy ennyi esze van egyeseknek...

De persze nem szar az egész tiktok, nem értek egyet azokkal sem akik azt mondják hogy oh hát az egy hülye app hülye tartalommal hülye felhasználókkal és csak hülyék nézik!!

Van ott annyi jó mint amennyi rossz, sőt...

2023. aug. 11. 14:11
 17/17 A kérdező kommentje:
#16 🤣🤣🤣 Ilyennel még nem találkoztam, de szerintem csak idő kérdése.
2023. aug. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!