Vélemény szavazás! Mi a véleményetek a magyar-angol youtube közösségről?
Tudom tudom...
Több ezer kérdés van a GYK-n ilyen dologgal kapcsolatban
DE én is megkérdezem!
Kifejezetten PewDiePie-ról és más ő fajta videósokról
Magyaroktól pedig minden érdekelne amit mondtok
Kit tartatok önzőnek?
Pénzimádónak?
Van akt tiszteltek?
Ha esetleg néztek valakit vagy valakiket miért pont őt/őket?
Én szivesebben nézem a külföldi videókat mert teljesen más a stilusa mindenkinek.
Esetleges hibákért elnézést
Kérlek normálisan fejezd ki a mondanivalód
Köszi :3
PewDiePie-t régen néztem, még mielőtt elszállt volna magától.
Régebben játszott, mióta szinte csak vlogol nem nézem, mert az már nem érdekel.
Ha mindenképpen az ő kategóriájánál kell maradni, akkor Markiplier-t és JackSeptickEye-t tudnám kiemelni.
Ezek közül is Jack-et tartom a legjobb videósnak a kategóriában. NAGYON lelkiismeretes, pontos és őszinte.
Nem csak a játékos videóit, de a vlogjait is jó nézni, mert őszintén beszél a dolgokról és főleg a nézőkről.
Ő tipikusan az a youtuber, aki mindent a nézőknek köszön meg, és mindent értük tesz, nem a pénzért, vagy hasonlókért.
Magyar játékvideósokat régebben néztem, de úgy igazán normálissal nem találkoztam, így az itthoni youtube nálam kimerül nagyjából 3 csatornában, akik szerintem nézhetőek.
Teljesen igazad van!
Én Mark-ot és Jack-et is nagyon szeretem de egy dolgot sajnálok
Hogy sokszor nincs időm nézni őket
Matt-et és Ryan-t is ilyen kategóriába tenném
Viszont Daniel halála nem kicsit megviselt
Akaratos vicces életvidám volt és emellett fiatal is aki nagyon sokra vihette volna még akár a youtube terén akár az élet más oldalain
Nyugodjon békében...
Boni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!