Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha megtudnád hogy...

Mit tennél, ha megtudnád hogy már csak 24 órád maradt hátra az életből?

Figyelt kérdés

Teljesen megbízható forrásból tudnád meg, tényként kezelve. 24 óra múlva minden előzmény nélkül össze fogsz esni és kihúny belőled az élet.

Ennek tudatában hogyan élnéd meg az utolsó 24 órádat? Miket tennél meg, amíg van rá időd és lehetőséged? Esetleg a végén hogyan szeretnél kiszállni ebből az egészből?

2023. aug. 9. 19:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon,de nagyon örulnék.

Utolsó hat évben elveszítettem mindent,mindenkit,aki fontos volt és még a reményt is,végérvényesen.

Hat éve vegetálok.

Megváltás lenne és ugrálnék az örömtől!

F

2023. aug. 9. 19:41
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

11/

Lehetséges ez itt is.Persze nem minden előzmény nélkül..Egy elmebeteg szadista megmérgez valamivel ami kb. egy nap alatt végez veled.És el is mondja neked ,hogy még több szenvedést okozzon.

2023. aug. 9. 19:54
 13/21 anonim ***** válasza:
67%

Annyi ellenségem nyúvasztanám ki, amennyit csak tudok.

41F

2023. aug. 9. 20:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ennék olyan ételeket, amiket szeretek, vagy kiélném az egyik nagyon régi vágyamat, vagy csak várnám a vég közeledését.
2023. aug. 9. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon szép meséket írtatok le, valójában ha tényleg megtörténne, akkor olyan hirtelen sokk lenne mentálisan, hogy fel sem tudnátok fogni, teljesen lefagynátok.
2023. aug. 9. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:
36%
Csore tolts es annyi szolgalt gyujtenek a tulvilagra amennyit csak lehet.
2023. aug. 9. 21:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kész vagyok bármikor távozni, annyira nem idegeskednék. Beszélnék még néhány nekem kedves emberrel, betennék egy jó zenét, mennék egyet a kocsimmal, lehet innék valamit (ez nem biztos), felmérném, hogy kell-e valamit feltétlen intéznem és aludnék egyet talán.
2023. aug. 9. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Örömtáncot lejtenék. Nem ragaszkodom az életemhez, és 24 óra úgyis kevés lenne ahhoz, hogy bepótoljak mindent, ami kimaradt.
2023. aug. 10. 19:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Először nagyon megörülnék. Már szenvedés csak nekem az élet, nem is akarok élni évek óta, csak gyáva vagyok csinálni valamit magammal.

Utána valószínűleg elmennék egye jót biciklizni, ha jó az idő. Bemennék boltba is, vennék pár finomságot magamnak, csokit, üdítőt, jégkrémet, ilyesmiket. Aztán hazajönnék, bezárkóznék, lezuhanyoznék, és a kedvenc filmjeimmel és könyveimmel tölteném az időt, közben enném a boltban vett finom nasikat, meg rendelnék valami főtt kaját is, amit szeretek. Nagyon szép nap lenne, boldogan halnék meg.

2023. aug. 12. 02:28
 20/21 anonim ***** válasza:
megd*gnék mindent ami mozog :D
2023. nov. 28. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!