Miért várják el a mai világban tőlem hogy elfogadjam a melegeket? meg mindenféle hülyeséget? Mindenkinek más szexualitása van, mindenki elakar dönteni magáról mindent, amit nem is lehet megváltoztatni. Tudományos tényeket akarnak meghazudtolni stb?

Mert kifordult magából a világ.
Sátán megtalálta az utat, hogy hogyan csináljon a Földből élő poklot és ennek a folyamata már elkezdődött.
Ha van egy kis eszed, akkor imádkozz, hogy az ítélet órájában ne kelljen itt maradnod.

Miért várják el a mai világban tőlem, hogy emberséges legyek másokkal, amikor a k u rva gazdagok pont lesz@rják mindenki más jogait?
Miért kéne EZEKET a k u rva gazdagokat elfogadnom, amikor csak pusztulást hoznak a világra, és a jóságosra kiszínezett cselekedeteiket is csak pénzügyi érdekből teszik?
Szóval, amúgy téged miért pont a melegek foglalkoztatnak leginkább? Náluk ezerszer irritálóbb embereket kellene először megvetned.

2-es, definiáld kérlek, hogy gazdag.
Biztos megvan a magad gazdagsága testvérem.

Miért vagy elnyomó?
kicsit több tiszteletet, én egy fekete, vegetarianus, transzfesztita enby vagyok, aki kagylova fogja atopersltatni magat, szóval jobb ha megtisztelsz es nyomsz el!
En leszek az elso vegan kagylo, bmeg.

#7:
Sztem meg gyere le a kábsziról öreg, kezd megártani.

Mert mit fáj neked, ha valaki meleg?
Gondolom férfi vagy. Gondolj úgy az egészre, hogy "Legalább több nő marad neked." Ha ennyire zavar a dolog..
De alapvetően én azt megértem, hogy valaki túlzónak érzi már ezt a LMBTQ propagandát meg az erőltetését.. Engem mélységesen hidegen hagy az egész, felőlem akárki lehet bármilyen szexualitású. Nem fogja az én életem tönkre tenni, mert valaki épp a kaktuszokra gerjed.

Miért mit tehetnél mást, mint elfogadod?
Persze élhetsz burokban is, de annak mi értelme.
Amit sokat túltolásnak hisznek az a több évszázados elnyomás utóhatása.
Egyáltalán az a kérdés, hogy miért van az, hogy mások azt hiszik, hogy az ő véleményük érdekel bárkit is?
Akit zavar a melegek körüli túlzott figyelem, azok maguk is figyelemre vágynak.
"Jaj, én csak heteró vagyok, már nem vagyok, különleges."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!