Az hogy létezik, hogy szinte minden korombelinek van ideje, pénze, energiája nyaralásra és kikapcsolódásra, nekem meg az a legnagyobb gondom, hogy időben lefeküdjek, mert holnap korán meló?
Tanulj meg élni, lazítani!!!
Ne hagyd magad hogy a munka teljesen bekebelezzen.
Szomorú, de tényleg az van ma, hogy nem azért dolgozunk, hogy éljünk is belőle, hanem azért élünk, hogy dolgozzunk. Fel kell állni sajnos, ha változást szeretnél, mert változtatás nélkül nincs változás.
Tudod a bölcs is megmondta a tanítványának:
-Mester, sokat kell még várni, hogy a dolgok jobbra forduljanak?
-Hát ha várunk, akkor sokat.
Idén már voltam egyszer külföldön, de még a nyár folyamán megyek egyszer a tengerpartra. Azon kívül dolgozok majd orrba szájba a hónapba, mert szabadságolás szezon van. Amúgy a korombeliek közül sokan már megházasodtak, gyereket nevelnek, stb.. Én meg egy aracsony társadalmi megbecsülésű alulfizetett munkával tengetem az életem, és a gyerekkori kisszobába lakom a szüleim lakásába.
Ez az amit irigyelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!