A mostani generációnak/társadalomnak milyen problémai vannak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 08:17
11/19 anonim válasza:
Tartalom nélküli kapcsolatok, torzult személyiség, gyenge jellem/felelősségtudat hiánya, önzés, torzult szexualitás, és egyre általánosabb, "normálisnak" tekintett dolog náluk az elhízás is.
12/19 anonim válasza:
Nincs internet.
Értékrendi.
Prioritás elemzési, ill. szervezési.
Kommunikációs.
Szélsőségekben gondolkodás.
13/19 Metionin válasza:
Létbizonytalanság, nem tud az ember előre tervezni, mert tuti beüt valami szar és annyi az addigi munkádnak.
14/19 anonim válasza:
# 10
igen így van.
Nem mindenki, de elég sokan elkényelmesedtek, néha én magam is, persze sokat könnyít is az életen, de rontja is.
1-2 ismerősöm már arra is lusta, hogy a gép elé, vagy laptop elé üljön vagy bekapcsolja mert telon 100x hamarabb belép, ott van a vásárlás is, tény kényelmes és sokat spórol az ember, idő és üzemanyag is, de ez is csökkenti a személyes találkozásokat.
sok előnye van, de vannak hátrányai is.
15/19 anonim válasza:
#11 Hát azon én is elképedtem mennyi zsíros kanca lóg az utcákon, a pasikákról már nem is beszélve. Most az idült sportembereket ne számoljuk bele, azokból úgyis kevesebb van!
16/19 anonim válasza:
#14 Lesz majd egy olyan alkalmazás, ami megrágja helyetted a falatot.
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megkérhetlek titeket arra, hogy kifejtenétek (példával alátámasztva) hogy miért így gondoljátok? Miért ezeket írtátok? Pusztán csak azért, mert érdekel ti mire alapozzátok ezeket.
2023. aug. 7. 12:48
19/19 anonim válasza:
Kőbunkó and the life goes on...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!