Mi a legnagyobb titkod?
Figyelt kérdés
Ha nem is a legnagyobb de mi az amit így anonim módon le mersz írni és soha nem mondanád el személyesen senkinek és ha rajtad múlik soha nem is derül ki.
(“Ha leírnám nem lenne titok” vagy hasonló válaszokat kerüljük, köszönöm)
2023. aug. 6. 10:34
2/14 anonim válasza:
Az hogy itt a gyakorin minden hülye kérdésre válaszolok.
Pszt! Ne mondd el senkinek sem!
4/14 anonim válasza:
Hogy mire izgulok de többet nem írok erről. Soha senkivel sem osztottam meg és nemis fogom (normális ember vagyok egyébként és traumából ered a dolog + ha tehetném megszüntetném).
5/14 anonim válasza:
Elég sok van, de le sem írom soha és el sem mondom senkinek. Egyet megosztok, az, hogy itt válaszolgatok.
8/14 anonim válasza:
Többek között azért is van titoknak minősítve általam, mert senkire nem tartozik - név nélkül sem.
9/14 anonim válasza:
Nincs különösebb durva titkom.
Az egyetlen titkom, hogy szerelmes vagyok az ex barátnőmbe, pedig 8 éve szakítottam vele. Ezt soha nem fogom már se neki, se másnak elmondani. Azóta is egyedül élek, és örökre szingli is maradok.
10/14 anonim válasza:
Kimondottan titkaim nincsenek, ami esetleg a legközelebb állnak ehhez, az a gyakori-függőségem lenne. (az sem a durvább fajta, szerencsére)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!