Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért idegesít fel ha a...

Miért idegesít fel ha a férfiak elkezdik a szexre terelni a szót?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,hogyha valakivel elkezdek beszélgetni akkor egy idő után állandóan belevezeti lassan a beszélgetésbe a szexualitást.

Engem meg a hideg ráz ettől és nincs is kedvem beszélgetni már.

Úgy érzem valahogy senki nem kíváncsi rám meg a személyiségemre hanem állandóan leragadunk a szex témánál és úgy érzem egy szros tárgy vagyok.

Ilyenkor nem írok vissza aztán után ők sem írnak többet.

Velem van baj?

Mármint lehet a sok rossz tapasztalat miatt már csípőből lököm el az embereket akik kicsit is ilyenek?

2023. aug. 6. 09:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
7%
Valami nincs rendben nálad.
2023. aug. 6. 09:34
 2/13 A kérdező kommentje:

Okés köszi.

Megfogalmaznád bővebben a gondolataidat vagy csak ideokádsz egy “baj van veled-et”?

2023. aug. 6. 09:36
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem ismerlek, nem ismerem a múltadat, nem látok a fejedbe, ezért többet nem tudok mondani.
2023. aug. 6. 09:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor honnan tudod,hogy velem van baj?
2023. aug. 6. 10:01
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Az ellenkezője épp olyan rossz, csak még nem tapasztaltad meg. Szinte soha nem hozom fel a témát, mert annyira nem érdekel a dolog, ha ismerkedni szeretnék, viszont előbb vagy utóbb mindig jó barátként leszek elkönyvelve vagy egyszerűen csak megunják a dolgot és tovább állnak szexuálisan töltöttebb vizekre evezni valaki mással.
2023. aug. 6. 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Én pont emiatt hagytam abba az ismerkedést, 11 éve nincs senkim de köszönöm szépen nem is szeretnék már párt ugyan az, mint nálad akárkivel kezdtem el társalogni 2 perc után csak a szex ne értsetek félre nekem is fontos lenne a szex de könyörgöm nem 2 perc után és ez nagyon kiábránditó és persze lehet ezt a pasik részéről sok mindennel magyarázni, de könyörgöm ha bele gondolok, hogy ne adja Isten a kapcsolat alatt be üt egy betegség akkor én most azon stresszeljek, hogy meg csal. Köszönöm szépen ha annyira nem érdeklem, hogy legalább 2 perc után ne ez legyen a téma felejtős.
2023. aug. 6. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Igazából a kifejtésben meg is válaszoltad a kérdésed. Amúgy tök igazad van. Én mondjuk elpoénkodok a szexuális témákon, bár elég férfiasan. Szokták is kedvelni a stílusom, de nekem marad is az egész a poén szintjén, mert az ilyen szexre függött pasik totál felejtősek.
2023. aug. 6. 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi van lepontozókák, fáj mi?! :D Nyomjátok csak a pirosat, pont attól lesz több kedvünk a sok kreténhez, nem? :D
2023. aug. 6. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a sok rossz tapasztalat miatt.
2023. aug. 7. 05:45
 10/13 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nem értem pontosan a lepontozást, de gondolom azért mert nem tisztáztam, hogy férfi vagyok.
2023. aug. 7. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!