Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon miért nem dob fel a...

Vajon miért nem dob fel a jelenlegi vezetőnek és miért segít továbbra is?

Figyelt kérdés
Van egy játék amit elkezdtem ( Top War ) játszani néhány hónapja. Bekerültem egy csapatba "szövetségbe" a vezetője egy 29 éves csaj volt nagyon sokat segített a játékban hogy minél jobb legyek. Majd elkövettem egy hibát ami miatt kitett a csapatból. Emiatt nem is volt bennem szilánk beismerem, ismertem hogy hibáztam. ( Túlzott mértékben használtam egy funkciót a jutalmak miatt aminek a mennyiségét nem személyenként hanem csapatonként adja meg a játék ). Ezután rájöttem hogy nevet is lehet változtatni a játékban megváltoztattam egy olyanra ami jobban tetszett. Néhány héttel később csak ráböktem hogy újra csatlakozom ahoz a csapathoz, mondom próba szerencse, amiből kitett. Erre látom néhány óra elteltévelhogy elfogadták a jelentkezésem, de nem ő hanem egy másik személy. Nézem a csapat adatlapját akkor látom hogy már nem ő a vezető hanem más. Közben meg rámírt a játékban privátban hogy üdvözöl újra a csapatban és hogy örül hogy újra ott vagyok. De közben ameddig másik csapatban voltam ugyan úgy írkáltunk egymásnak a játékkal kapcsolatban mint előtte.

2023. aug. 4. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ebből szex lesz. Sokat szexeltem online játéktársakkal.
2023. aug. 4. 18:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces. Olyan messze lakik tőlem hogy akár milyen irányba indulnék ugyan annyi időbe telne odaérni. Emellett azt sem tudjuk hogy néz ki a másik.
2023. aug. 5. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!