Az miért nem hír, hogy ilyen hűvös nyarunk már rég nem volt?
A tavalyi, tényleg döglesztő nyáron minden tele volt azzal, hogy mindmeghalunk, készüljünk, ez hátralévő életünk leghűvösebb nyara, ennél már csak rosszabb jön, elfogy a víz, stb. Hát nagyon nem jött be, mindenki érzi, milyen az idei nyár.
Azt gondoltam, majd írnak róla valahol, de semmi. Sőt, most is olyan címek jönnek velem szembe, hogy "Ez már nem globális felmelegedés, hanem globális megfővés." "Ez a világtörténelem legmelegebb júliusa" Én meg a cikk olvasása közben inkább bekapcsoltam a fűtést.
Tudom, erre az a sztenderd válasz, hogy a hűvös nyár is a klímaváltozás miatt van, pedig emlékszem gyerekkoromból is hasonlóra, pl. '96 nyara is ilyen volt nagyjából.
Van még olyan rajtam kívül, akit hasonlóan idegesít ez az egész? Hogy miközben pulcsiban ülök a gép előtt, és hidegek az ujjaim, azt próbálják lenyomni a torkomon, hogy ilyen meleg nyarunk még soha nem volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!