Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az miért nem hír, hogy ilyen...

Az miért nem hír, hogy ilyen hűvös nyarunk már rég nem volt?

Figyelt kérdés

A tavalyi, tényleg döglesztő nyáron minden tele volt azzal, hogy mindmeghalunk, készüljünk, ez hátralévő életünk leghűvösebb nyara, ennél már csak rosszabb jön, elfogy a víz, stb. Hát nagyon nem jött be, mindenki érzi, milyen az idei nyár.

Azt gondoltam, majd írnak róla valahol, de semmi. Sőt, most is olyan címek jönnek velem szembe, hogy "Ez már nem globális felmelegedés, hanem globális megfővés." "Ez a világtörténelem legmelegebb júliusa" Én meg a cikk olvasása közben inkább bekapcsoltam a fűtést.

Tudom, erre az a sztenderd válasz, hogy a hűvös nyár is a klímaváltozás miatt van, pedig emlékszem gyerekkoromból is hasonlóra, pl. '96 nyara is ilyen volt nagyjából.

Van még olyan rajtam kívül, akit hasonlóan idegesít ez az egész? Hogy miközben pulcsiban ülök a gép előtt, és hidegek az ujjaim, azt próbálják lenyomni a torkomon, hogy ilyen meleg nyarunk még soha nem volt?

2023. aug. 4. 11:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Azé hűvösnek nem mondanám

Most is megy a klíma

2023. aug. 4. 14:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert ellentmondana a globális felmelegedés sztorinak
2023. aug. 4. 14:59
 13/24 anonim ***** válasza:
39%

Hol élsz? Csak mert akkor oda megyek nyaralni!

Rólam most is szakad a víz, a szobában 27,9 fok van, kint meg mivel éjszaka esett az eső olyan páratartalom van, hogy alig lehet elviselni!

Számomra ez a nyár is ugyanolyan borzalmas

2023. aug. 4. 16:06
 14/24 A kérdező kommentje:

Most már itt is meleg van (ami nem egy meglepő dolog így nyáron), de a kérdést még melegítőben írtam ki, és fázott a kezem. Azt egy kezemen meg tudom számolni, hogy idén hány alkalommal kapcsoltam be a klímát, ha azokat az eseteket nem számítjuk, amikor fűtöttem vele (panelban élek, április 15-én kikapcsolják a fűtést, és utána még bőven volt rá szükség).

De nem is a mai napról írtam, hanem az egész nyárról. Folyamatos hűvös, kiszámíthatatlan idő, esik az eső, de ha véletlenül valamelyik nap strandidő van, azonnal mindmeghalunk. Bár a hűvösben is mindmeghalunk, mert akkor hirtelen az lesz a szöveg, hogy nem is felmelegedés van, hanem klímaváltozás, és eltűnnek az évszakok.

Ez már a van sapka-nincs sapka tankönyvi esete.

2023. aug. 4. 17:40
 15/24 anonim ***** válasza:
55%
Azért mert egész egyszerűen nem igaz, maximum lokálisan, de keleten, délen kb. minden nap 30 fok fölött van a hőfok.
2023. aug. 4. 18:16
 16/24 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező! Keresd meg a cion bölcseinek a jegyzőkönyvét, de olvasd is el. Tudom, tudom, hamisítvány meg minden😃, de azért érdekes.

Egyből elkezded majd érteni, hogy hogyan függ össze a klímahiszti az lmbtq-val.

2023. aug. 4. 21:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Tényleg, olyan hűvös nyarunk van, hogy lassan fél tíz, kinyitom az ablakot és kint melegebb van mint bent, pedig itt is van már vagy 26 fok...
2023. aug. 4. 21:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Annyira imádom hogy állandóan azzal jöttök, hogy a melegek az arcotokba tolják magukat erőszakkal, mikor ti vagytok azok akik még egy időjárásról szóló posztba is képesek vagytok belekeverni. Itt max ti toljátok a saját arcotokba ezt, de mindegy 😂😂
2023. aug. 5. 01:05
 19/24 anonim ***** válasza:
18-as, félreérted az egészet! Semmi baj nincs a melegekkel, élik az életüket és kész! Azért van az lmbtq idekeverve, mert ugyanazok finanszírozzák az egészet, akik a klímahisztit. Ugyanaz az érdek csoport.
2023. aug. 5. 06:58
 20/24 anonim ***** válasza:
Félmeztelenül, majdnem egy szál ****-ba szoktam lenni, de most én is felrántottam a pólót, ilyen ez a globális felmelegedés, szárazság, tegnap is víz alá került az egész környék!
2023. aug. 7. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!