Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem van a baj ha nem tudok...

Velem van a baj ha nem tudok jopofizni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen baromira nincs kedvem dolgozni és ez ráül a képemre.

Külföldön dolgozom irodában és ma jött egy új ember de annyira nincs kedvem bájcsevegni vele,hogy az hihetetlen.

Kedvesnek tűnik meg minden de egyrészt tök keveset aludtam ma meg tegnap meg tegnap előtt is és emiatt teljesen kivagyok, másrészt annyira de annyira kivagyok a small talktól hogy az hihetetlen.

A főnököm szerint depressziós vagyok. 🤷🏼‍♀️

De egyszerűen nem bírom megerőltetni magam a dumálgatásra.

Néha csak némán dolgozom egész nap ha nem szól hozzám senki.

Nincs kedvem kontaktolni emberekkel.

Utálom mikor nincs téma és valaki elkezd erőltetni egy hülyeséget és a semmiről beszélünk percekig.

Van valaki aki hasonlóan érez?

27/N

2023. aug. 4. 09:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Meg régen mikor még otthon dolgoztam akkor az is rossz volt amikor jött új dolgozó és megjátszottuk magunkat milyen szupi itt dolgozni meg mindenki milyen kedves.

Aha..

Aztán rájött szerencsétlen milyen sz*rkupac az a hely.

Fuh legalább ez itt kint nincs.

2023. aug. 4. 10:40
 12/20 anonim ***** válasza:
43%

én azt mondom neked, hogy fókuszálj inkább arra, amit szeretnél, mint azon keseregsz, hogy mit nem szeretnél..

talán megtudod változtatni a körülötted lévő teret..

2023. aug. 4. 10:44
 13/20 A kérdező kommentje:
Mármint?
2023. aug. 4. 10:46
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem szerintem valami brutál introvertált munka kellene.
2023. aug. 4. 10:46
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
vagy home office..hogy minél kevesebb nem hozzád hasonló társasága :-)
2023. aug. 4. 10:56
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
más az, amikor hülyékkel vagy kénytelen egy helyen dolgozni, ezért a minimálisra csökkented velük a napi érintkezést, és más az, amikor szociális fóbia és mentális instabilitás miatt nem tudod elviselni senki társaságát
2023. aug. 4. 12:56
 17/20 A kérdező kommentje:
Vagy más amikor simán nincs kedved a semmiről pofázni mert nincs értelme a hatodik “de szar az idő ma”-ra válaszolni.
2023. aug. 4. 13:51
 18/20 anonim ***** válasza:
63%

Pacsi: nagyon minimálisan beszélek a munkahelyemen, csak a munkára koncentrálok. Nem szeretem a small talk-ot, mert semmi értelme sincsen.

Nem depi-, vagy hasonló ez, hanem egy alaptulajdonság része, ami szerintem jó dolog.

Egyedül szeretek dolgozni/lenni. (F)

2023. aug. 4. 15:21
 19/20 A kérdező kommentje:

Én is.

Mikor covid alatt mások megőrültek mert home office miatt otthon mindenki sírt milyen magányos és hiányzik az iroda, én akkor éltem a legszebb hónapokat.

2023. aug. 4. 16:18
 20/20 anonim ***** válasza:
68%

Én sohasem jópofizok, magyarokkal meg főleg nem.

Inkább nem is szólalok meg, csak ne jöjjön oda, hogy aztán az életemben meg a tárcámban turkáljon - semmi köze egyikhez sem, de a kinn élők jórészénél ez "alaptéma".

2023. aug. 5. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!