Az amerikaiak tényleg cipőben járkálnak otthon vagy ez csak az amerikai filmekben van így?
Meg vannak, akik az utcan is papucsban.
Aki nem proli, az szep hazban szepen nez ki.
Nem fog senki meghalni ha cipőben mész be a házba, igen nagy ego alapú túlzásnak látom ezeket a kommenteket. Én tiszta vagyok én megfelelek a társadalmi meg szülői nyomásnak miközben tudod te is semmi különös nem történik ha cipőben mész be a lakásokba
Én mindkét oldal meg tudom érteni, azt is aki nem szereti, ha bemennek a lakásába cipővel meg azt is aki adott esetben bemegy.
A saját lakásomra bár figyelek, de azért ha nem nagyon koszos a cipő akkor nem vagyok szívbajos, simán bemegyek, de nyilván nem abban ülök bent egész nap.
De például albérletemben volt olyan, hogy kitettem a havi pénzt, a tulajnak volt kulcsa. Simán bement a lakásba hót sáros cipővel aztán moshattam fel a konyhát, fürdőt, előszobát, moshattam ki a fürdő kilépőt.
Amúgy szerintem lakásfüggő is. Egy szaros kis panelban azt utáltam mindig, hogy ha belépek már összejártam az előszobát és onnan nyílik a WC, fürdő tehát ugyanúgy szét tudom hordani a koszt. Vagy azonnal takarítok.
Nyilván egy nagyobb családi házban ezt meg lehet oldani kulturáltan, mert van hely ahol tényleg csak a cipőt cseréli az ember és nem megy be a konkrét lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!