Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudsz elfogadni...

Miért nem tudsz elfogadni egy-egy embert?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 22:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos valaki alapból nem szimpatikus, rossz első benyomást tesz. Volt már, hogy ez változott, negatív, pozitív irányba is. Nálam mondjuk azért nehéz javítani a negatív első benyomást tett embernek, mert onnan kerülöm is. Bántani nem bántok senkit.
2023. aug. 3. 20:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Aki rosszindulatú, szerintem ez is. Volt már olyan, hogy megismertem valakit, elsőre és másodjára is teljesen szimpatikus volt majd az idő múlásával egy olyan arcát is megmutatta, amivel nem tudok azonosulni. Elkezdett befelé fordulni, bunkóbb stílusa lett. Próbáltam filozofálni,hogy valami történt-e az életében ami miatt ilyen lett.. mert előfordul hogy néha elhagyja olyan szó a szánkat ami a másiknak sértő lehet, (nem a legalpáribb) de ezt megbocsájtjuk. De ha ez már tényleg mindennapos vagy legalább is tényleg átmegy egy olyan stílusba, akkor többet nem keresem a társaságát.
2023. aug. 3. 22:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Jelleme, konkrét tulajdonságai, megnyilvánulásai miatt.

Például rosszindulatú, kétszínű, hazug, másokat megcsaló embereket nem tudok sosem elfogadni, bevallom őszintén, nem is töröm magam nagyon, hogy ez megtörténjen.

2023. aug. 7. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!