Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hulyeseg lenne 23 evesen...

Hulyeseg lenne 23 evesen bulizni jarni egyedul es ott ismerkedni? Soha nem voltam. N

Figyelt kérdés

Most koltoztem el, egyedul elek es megmondom oszinten unatkozok es barataim sincsenek.

Elmegyek dolgozni, elmegyek edzesre , elintezem a dolgaim es ennyi.

Soha nem jartam bulizni, de most ugy erzem itt lenne az ideje.

Hulyeseg lenne ennyi idosen elkezdeni?

Egyebkent csak leulnek es innek egy hellt vagy egy kolat, nem tancolnek meg nem is kalandoznek, viszont ha valaki tetszene es ismerkedni szeretne nem zarkoznek el egy randitol.

2023. aug. 1. 17:45
A kérdező szavazást indított:
Hulyeseg
Jo otlet
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá!

Tiszta szívből kívánom hogy menj és tégy kedved szerint!

2023. aug. 1. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig nem leszel egyedül.A sok pasi majd bepróbálkozik,főleg ha látják hogy egyedül vagy.
2023. aug. 1. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Akkor elhívhatlak egy randira? Viszek hell-t! :D
2023. aug. 1. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezen gondolkodtam én is nemrég. Csak annyi különbséggel, hogy tizen évesen még jártam bulizni és tudom mi hogyan megy az ilyen helyeken… (egyedül nő létedre nem biztos, hogy jó ötlet ez)

Nekem az a tapasztalatom, hogy bulikban nem igazán lehet olyan embert találni aki komolyan gondolná a dolgot (legalábbis nekem soha sem sikerült és még az akkori haveroknak se). 1-2 alkalom aztán hello szia. De erre pedig ott van a tinder. Ha ilyen jellegű dolgot keresel akkor persze a szórakozóhely tökéletes hozzá.

2023. aug. 1. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból jó, hogy persze, menj, tapasztalj meg új dolgokat. Lehet élvezni fogod.

De nyilván van oka, hoby nem mentél.eddig, esélyesebb, hogy nem a te világod, így az is, hogy nem hozzád illőkkel találkoznál ott. De ezt nem tudhatjuk előre. Szóval menj.

2023. aug. 1. 19:54
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 Akkor ezt egy nemnek veszem. :(
2023. aug. 1. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!