Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valamit el...

Van olyan, hogy valamit el lehet kiabálni?

Figyelt kérdés

Tehát pl azt mondom, hogy na ez a dolgozat biztos ötös lesz, és mivel kimondtam, ezért nem lesz ötös, mert elkiabáltam.

Én sokszor tapasztaltam ezt ugyanis, és nem tudom, hogy véletlen egybeesés-e. Suliban, ha elmondtam otthon, hogy miből írtunk dogát és jól sikerült, akkor tuti, hogy egyes lett, vagy legalább is nem négyes-ötös. Ha nem mondtam el senkinek, hogy szerintem hogy sikerült, amikor jónak éreztem, az meg tényleg ötös lett. Állásinterjú dettó, általában nem szóltam senkinek, hogy új munkát keresek és interjúkra járok, mert ha szóltam, akkor nem jött össze, ha nem, akkor meg összejött. Az első forgalmi vizsgámról tudtak a családban, hogy megyek, megbuktam. Amikor már nem tudták, hogy megyek, átmentem. Jelentkeztem egyetemre, mindenki tudta, nem vettek fel. Pótfelvételiztem, senki nem tudta, felvettek.

Az a baj, hogy most is épp aktuális a dolog, fontos vizsgám lesz és ha nem sikerül, vége az életemnek :D

Szerintetek tényleg van ilyen, vagy ez csak véletlen egybeesés?

2023. aug. 1. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Véletlen egybeesés
2023. aug. 1. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Véletlen egybeesés, de ha megnyugtatja a lelked, ne kiabálj el dolgokat, amíg nem biztosak.
2023. aug. 1. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem az "elkiabálás" az oka annak, hogy a felkészületlen elsőre elhasal.
2023. aug. 2. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!