Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most mégis mit kéne tennem?...

Most mégis mit kéne tennem? Ők hogyan csinálják ezt?

Figyelt kérdés

Vannak olyan emberek,akiknek van feles pénzük bármire,nekem meg hó végén nincs mit ennem.

Tehát ha túl jól keresel,az gyanús,jön az ÁVH és le is kapcsoltak...

Azaz van 3 tojásom,egy másfél kiló kenyerem.

Jobb a semminél az tény,de érzem hogy hiába eszek,nincs energiám.

Mert csak egyfajta táplálékot viszek be nyilván...

Kéne legalább a szénhidrát mellé egy kis vitamin,meg fehérje...vagy egy kis zsír...

Vagy ásványi anyagok...

Ma kedd van,pénteken fizetés.

Ebbe nem tudok beletörődni.

Nem akarok úgy meghalni,hogy kétszer ettem a kedvenc fagyimból életemben,mert nem volt rá pénzem.

Pedig a földön van belőle bőven mindenkinek...

Munkahely váltás nem opció.

Féltem az állásom,ha egy hónap kiesik végem.

Nem biztos talajra emiatt nem merek lépni.

Ha el tudnám magam tartani egy évig,lehet hogy meg merném lépni hogy keresek mást.

De persze milliomos állást akkor sem kapnék szakmunkás bizonyítvánnyal...

Szívesen kimennék külföldre de nulla ismeretségem,legalább kéne kenyérrevaló ha állják a szállást míg megkapom az első fizetésem.

De onnan biztos hogy nem jönnék haza soha.

Élve legalábbis biztos nem.

Ha vissza kéne jönnöm bármilyen okból,és vonszolnának haza,tuti ráharapnék egy ciánkapszulára ami vagy egy tollba rejtve van,vagy a kamu szemüveg tövébe...

2023. aug. 1. 12:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Javasolta nekem egy ismerősöm,hogy csináljak.

Ugyanis ha oda félretett pénzt raknék,akkor nehezebben férnék hozzá,több időbe telne és szöszölnék vele egy darabig.

Tehát lehet hogy nem venném a fáradtságot,hogy hozzányúljak a félretett pénzemhez ha nem életbevágó a helyzet.

De nincs sajnos.

Igazából egy haverommal sokszor "tartottuk el" egymást.

Pl mikor megkapja a fizetést az megy a levesbe hamar.

Ott az anyja aki már nem tud dolgozni,stb sok probléma.

És neki kell mindent megoldania.

Sok ideje ismerjük a másikat.

Most neki sincs egy fabatkája sem,de lehet erre a pár napra meg tud dobni valami ennivalóval.

Úgyhogy túl fogom élni.

2023. aug. 1. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!