Van olyan személy az életembe, akivel messze laktok egymástól mégis mindennap beszélgettek és tartjátok a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 18:03
2/11 A kérdező kommentje:
Fiú vagy lány vagy? Egynemű vagy ellenkező neművel? Még ez is érdekel pluszba :)
2023. júl. 31. 18:13
3/11 anonim válasza:
Uj-Zeland. Mikor munkaba megy komppal, en meg meg ejfel utan nem tudok aludni, nagyon bensoseges messenger hivasaink vannak. Meg nem chat jellegu uzenetvaltasok.
4/11 anonim válasza:
Volt. A testvérem. 3 éve meghalt.
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Sajnálom :(
2023. júl. 31. 19:19
6/11 anonim válasza:
4-es őszinte részvétem.
Nekem van egy srác levelező barátom, ő kb. 200 km-re lakik tőlem, több éve levelezünk, de élőben sohase találkoztunk. Én nő vagyok.
7/11 anonim válasza:
Van, de nem lakik olyan nagyon messze, csak Szegeden, én Budapesten, de minden nap beszélünk lassan 10 éve. Ellenkező nemű.
Tesóm külföldön lakik pár éve, vele is szoktunk majdnem minden nap.
8/11 anonim válasza:
Nincsen. Volt egy haverom akivel bár szinte soha nem találkoztunk mégis napi szinten beszéltünk, megosztottunk sok mindent. Manapság is szoktunk beszélni de nem minden napi szinten. Éli mindenki a maga életét.
9/11 anonim válasza:
A legjobb barátnőm. 23 éve vagyunk barátok, 10 éve él külföldön, messengeren tartjuk a kapcsolatot. Évente kb 2-3 alkalommal jön haza, olyankor mindig osszejovunk.
10/11 anonim válasza:
Amúgy ha 100 kilométer is számít, legjobb (még a gimiből) barátnőm 100 kilométerre lakik, napi szinten levelezünk. Amikor lehet, összefutunk Pesten (színház, vagy csak séta, beszélgetés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!