Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történt a facebook algoritm...

Mi történt a facebook algoritmusával?

Figyelt kérdés

Most már jó ideje nem látom se az ismerőseim posztjait, se a csoportokba kirakott posztokat. Csak akkor tudom megnézni, ha rákeresek.

Ahogy görgetem a facebookot, folyamatosan reklámokat dobál be, illetve olya vicc oldalak posztjait, ahol életemben nem jártam.

Így ez használhatatlan, nem vagyok kíváncsi ezekre.

Lehet valahogy ezen változtatni?

2023. júl. 31. 08:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez van nálam is, viszont #1 által javasolt opciót fogom én is megnézni legközelebb, nem tudom, eddig hogy nem figyeltem fel rá. Szóval köszönöm :D

Sosem voltam FB, vagy Instagram függő, posztjaim még annyira sem voltak, viszont holtidőben elő-előfordult, hogy ezeket pörgettem, nem vittem túlzásba, de igencsak fordíthattam volna azokat a perceket másra is. Viszont nálam is ez a helyzet.. elvesztek az ismerősök posztjai olyan nekem irreleváns tartalmak közt, amiket eleinte bár próbáltam szűrni, egy idő után már inkább feladtam, annyira nem használt semmit sem. Igénytelen viccek, amik csak remélni tudom, hogy szándékosan íródtak olyan pocsék helyesírással, olyan sorozatok, színészek dolgai, akik irányába sosem mutattam érdeklődést, aktivitást.

Régebben legalább nem is volt ennyi reklám, valamint a feldobott tartalom is normális, minőségi volt, illetve -nem utolsó sorban- számomra érdekes. (pl. golden retrieverek, németjuhászok, emberek nemes/kedves cselekedetei) Most ez sem a FB-nek, sem az Instagram-nak nem jön össze, az utóbbi talán még inkább mellé tud lőni ilyen téren. Eleinte zavart azért, főleg, hogy már hetekben mérhető a dolog, ha nem hosszabb időben (Instagram-nál jelent meg először), viszont mára már azt érte el a helyzet, hogy alig használom őket, ami határozottan jó dolog.

2023. júl. 31. 15:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Na ezért sem használom a Facebookot többek között.
2023. júl. 31. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!