Más is rossz kedvű vasárnap esténként, mert hétfőn meló? Normális ez?
"vok".
Persze, lónak a f@szát vagy te tanár, csak egy unatkozó hülyegyerek aki nem tud mit kezdeni magával a szünetben.
"Én matfizes vok."
Mondj 3 témát a hatodikos matekból.
Hát, ilyen ez a szar munka..
Ha van, azért szomorkodok, mert menni kell. Ha nincs, akkor meg azért. Mondjuk, ha nincs, akkor sem a munka hiányzik, mert az itthon is van, csak a fizetés :D
"nem. a munka nemessé tesz."
Másért nem is lehet nem-et mondani?
Hát kizárt, hogy valaki jól érezze magát abban is, amit csinál?
Kizárt, hogy jó legyen a kollektíva?
Kizárt, hogy otthon rosszabb neki?
Minden más kizárt, mi?
Akkor részemről ez egy "nem".
Vasárnap este akkor vagyok rossz kedvű, ha a csapatom éppen kikap a spanyol bajnokságban. Ez is elmúlik pár perc alatt. Ha nincsen spanyol bajnoki, akkor kábé minden vasárnap estém ugyanolyan, mint a szerdai vagy keddi. Csak kiszámíthatóbban telt a nap.
"Én nem panaszkodok. Most élem három hónapos szokásos fizetett szabadságom pedagógusként. De tanítási időben nagyon rossz :("
Egy pedagógusnak a büdös életben nem volt soha három hónapos szokásos fizetett szabadsága!!!
Vagy a júl.1-től aug.15-ig az neked 3 hónap, ráadásul soha nem tartottál szakkört, tábort, akármit?
Te max. szeretnél pedagógus lenni, mert gőzöd sincs, milyen az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!