Más is rossz kedvű vasárnap esténként, mert hétfőn meló? Normális ez?
Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 18:40
11/25 anonim válasza:
Nem, mert én pl dolgoztam szombat és vasárnap, és hétfőn leszek szabad 😄 van rosszabb is a 9-5 munkarendnél hidd el!
12/25 anonim válasza:
Kamu az egész. Egy valódi tanár pontosan tudja, hogy még véletlenül sincs 3 hónap fizetett szabadsága, mert tisztában van azzal, hogy a munkája nem ott ér véget, amikor az utolsó tanítási nap van és nem az elsővel kezdődik.
És tulajdonképpen remélem is, hogy tényleg nem vagy tanár, mert az szégyen lenne.
13/25 A kérdező kommentje:
Az vagyok. Jó most két és fáé hónap a láblógatás, csak én már a gyerekmegőrzés időszakát is szabinak nevezem, mert ugye jun elején már lezárás van
2023. júl. 30. 21:07
14/25 anonim válasza:
Fogalmad nincs semmiről, teljesen világosan látszik.
15/25 anonim válasza:
Kérdező, milyen tantárgyat tanítasz?
17/25 anonim válasza:
Kérdező már arra sem emlékszik mit csináltak a tanarak mikor ő iskolába járt 😄
18/25 A kérdező kommentje:
Mindíg így ment. Tudom mer apám is tanár volt. Én matfizes vok.
2023. júl. 31. 01:05
19/25 anonim válasza:
Hétfőt szegényt legtöbben utáljuk. :D
20/25 anonim válasza:
Nem véletlenül kapnak legtöbben hétfőn szívrohamot. Persze, akinek nem hétfőre esik a heti első munkanapja, az másik napon kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!